Povestea incredibilă a lui Ashton Kutcher și a fratelui său geamăn, Michael

Se știe despre Ashton Kutcher că este un nume cu greutate la Hollywood. Este unul dintre cei mai charismatici actori, căsătorit cu o actriță la fel de cunoscută, Mila Kunis. Însă este și fratele geamăn al lui Michael, alături de care a trecut prin momente foarte dificile.

Ashton Kutcher este unul dintre cei mai cunoscuți actori ai momentului. Are o carieră frumoasă în cinematografie, o soție la fel de cunoscuți, doi copilași și un frate geamăn, Michael. Cei doi au o poveste de viață incredibilă. Actorul a vorbit public despre legătura specială dintre cei doi în cadrul unui interviu. La vremea respectivă, fratele său a fost foarte supărat, pentru că nu voia să dezvăluie o latură a vieții sale cunoscută doar de cei apropiați. În cele din urmă, însă, a realizat că povestea sa poate deveni o inspirație pentru cei care trec prin situații asemănătoare, astfel că a devenit speaker motivațional.

Ashton și Michael Kutcher s-au născut în 1978, la cinci minute distanță unul de celălalt. În timp ce primul era perfect sănătos, băiețelul cel mic se născuse cu mai multe probleme, suferea de cardomiopatie și paralizie cerebrală.

Ashton Kutcher voia să-i doneze inima lui fratelui geamăn

Este dovedit științific că relația dintre gemeni este una cu totul specială, iar cea dintre Ashton și Michael s-a încadrat perfect în această categorie. Ajunși la vârsta de 13 ani, starea de sănătate a lui Michael se degradase atât de tare, încât un transplant de inimă era singura soluție salvatoare. Fratele, Ashton, din dorința ca fratele lui să trăiască, ar fi fost în stare să se sinucidă, doar ca Michael să primească inima lui. O inimă compatibilă a ajuns la timp, astfel că ambii frați s-au putut bucura de prezența celuilalt.

Este o poveste emoționantă, pe care însă Michael a preferat să o țină departe de public. Ashton Kutcher a făcut aceste dezvăluiri în cadrul unui interviu, spre nemulțumirea fratelui. „Am fost foarte furios. Foarte furios! Îmi amintesc că am discutat cu el despre asta', declara Michael revistei „Today Parents'. „Nu voiam să fiu imaginea Paraliziei Cerebrale. Nu am vorbit niciodată despre asta'. Apoi, lucrurile s-au schimbat, când Michael și-a dat seama de rolul pe care îl poate avea în viețile celorlalți. „Mi-a făcut cel mai mare favor, pentru că mi-a permis să fiu eu însumi', a declarat Michael revistei „Today'.

În prezent, Michael este speaker motivațional și avocat al copiilor care se confruntă cu paralizia cerebrală.

Ashton KutcherSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Sharon Stone a postat o imagine fermecătoare

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete