Irina Fodor: „Ne înghesuiam toți în jurul aragazelor concurenților”

Irina Fodor a fost revelația anului trecut în materie de prezentatori la Antena 1. Aceasta i-a ținut locul Ginei Pistol în perioada concediului de maternitate și a prezentat foarte bine trei dintre proiectele importante de aici.

Irina Fodor a fost în 2021 gazda emisiunilor „Chefi la cuțite' și „Asia Express – Drumul Împăraților'. Cu experiență în televiziune, încă de când lucra la Pro Tv, Irina Fodor a făcut față cu brio provocărilor venite la pachet cu aceste două formate. În plus, a acceptat un al treilea proiect, o noutate pentru întreaga echipă.

„Chefi fără limite', emisiunea care va fi difuzată din luna februarie la Antena 1, îi readuce pe îndrăgiții bucătari de la Chefi la cuțite într-o postură inedită: să gătească, alături de concurenți, în Grecia, în condiții atipice.

Ce s-a întâmplat însă în spatele camerelor?

Irina Fodor: „Toți ne-am pregătit pentru vară'

Când am plecat în Grecia, noi toți ne-am pregătit ca pentru vară, maximum o toamnă blândă. Verificasem temperaturile pentru perioada ce avea să urmeze, și părea că vom huzuri la 25 de grade. Când colo, noi am prins și 6 grade dimineața și seara, prin anumite zone, în condițiile în care eram îmbrăcați foarte subțire. Eu, cel puțin, am pus în bagaj rochițe vaporoase, de mătase și costume de baie. De fapt, aveam nevoie de o geacă de iarnăși șosete de lână! Așa că am improvizat mult pe zona de styling: am mai pus câte o gecuță de piele peste rochițe, am mai cumpărat de acolo pantaloni și colanți…am scos-o cumva la capăt', a declarat prezentatoarea Chefi fără limite.

Aceasta a reușit să treacă peste condițiile meteo aprige, improvizând:

La un moment dat era atât de frig încât ne inghesuiam toți în jurul aragazelor concurenților între probele de gătit că să ne încălzim măcar mâinile. Am prins de toate: furtuni puternice, soare arzător, ploi torențiale și vânt care te lua pe sus. Abia ne mai auzeam unii pe alții, trebuia să strig la concurenți ca săînțeleagă proba. S-a gătit în condiții extreme, dar chefii și concurenții nu au ținut cont de nimic în drumul către trofeu'.

Irina FodorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Roxana Ciuhulescu, dintr-un conflict în altul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete