Povestea emoționantă a tinerei atlete care învinge scleroza multiplă cu fiecare cursă

Kayla Montgomery este o tânără atletă din statul Carolina de Nord din SUA. E un erou și un exemplu incredibil pentru toți cei care suferă de scleroză multiplă, dar și pentru toți ceilalți care încă se tem să facă pași pentru realizarea viselor. Citește-i povestea emoționantă și află cum reușește să lupte cu boala cu fiecare cursă pe care o câștigă.

kayla-montgomery

Este una dintre cele mai bune atlete din statul Carolina de Nord și luptă să câștige fiecare cursă la care participă, în ciuda faptului că suferă de scleroză multiplă, o boală debilitantă ce afectează sistemul nervos central (creierul, măduva spinării și nervii optici).

În cazul acestei tinere, ea simte încetul cu încetul cum își pierde simțirea în picioare în timp ce aleargă și când corpul său se încălzește. Nu există un tratament pentru a vindeca scleroza multiplă, însă există medicații care le pot face viețile suferinzilor mai ușoare.

Nici viața atletei nu este ușoară. Chiar dacă reușește să alerge kilometri întregi și să câștige cursele, finalul unui astfel de eveniment sportiv nu este deloc plăcut: imediat ce trece de linia de final se prăbușește în brațele antrenorului său. Nu își mai poate folosi picioarele pentru că nu le mai simte, nu mai poate sta în picioare. De fiecare dată când se întâmplă asta are nevoie de gheață ca trupul ei să ajungă rapid la o temperatură normală, ca să-și poată simți picioarele din nou.

Povestea Kaylăi Montgomery este o inspirație pentru întreaga lume: a fost și este extrem de ambițioasă și își urmează visul. Nu renunță la curse până nu știe că a dat absolut tot ce poate din ea și chiar și atunci vrea să încerce mai mult. Este plină de viață și fiecare reușită o face mai fericită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate