Povestea din spatele unor aranjamente florale cu ștaif

mirela trandafir

De nelipsit de la decernări, florile bucură privirile și sufletele câștigătoarelor. Anul acesta, la gala premiilor„Femeia anului 2014, buchetele au purtat marca „Aranjamente cu ștaif.

mirela trandafir

În spatele acestui concept floral încântător se află Mirela Trandafir, un nume parcă predestinat acestei pasiuni, cu care ea dorește să încânte cât mai multă lume.

Cum a apărut această idee? „Am pornit proiectul gândindu-mă la propriile așteptări pe care le aveam când venea vorba despre flori. De fiecare dată când intram într-o florărie, știam că mi s-ar putea oferi ceva special și personalizat la un preț mai accesibil decât un simplu buchet de flori, spune Mirela.

aranjamente cu staif

„Aranjamente cu ștaif te ajută să alegi buchetele și aranjamente florale pentru momentele deosebite din viața ta, fie că este vorba despre un cadou pentru o persoană importantă, o aniversare, un eveniment al firmei sau o nuntă. Florile sunt alese special pentru a se potrivi cu tema și cu accesoriile dorite și combinate în așa fel încât să se plieze pe preferințele persoanei pe care dorești să o surprinzi.

aranjamente cu staif

Fie că este vorba de un aranjament pastelat în nuanțe de mov, crem sau galben, alcătuit din trandafiri, crizanteme și accesorii, unul compus din hortensie albastră, trandafiri, crizanteme și verdeață, așezate cu migală într-un suport din fier sub forma unei biciclete sau orice altă combinație personalizată, este important de știut că durata de viață a aranjamentelor poate varia între patru și șapte zile de la primirea acestuia.

aranjamente cu staif

Mirela și echipa sa îți stau la dispoziție cu doza perfectă de creativitate florală, la fel cum au făcut-o și la evenimentul anual al revistei Avantaje, Gala Premiilor Femeia Anului.

Mirela Trandafir – Designer floral

♦ 0732.007.226
♦ aranjamentecustaif@gmail.com
♦ aranjamentecustaif.wordpress.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro