Povestea de iubire dintre Dan Chișu și Alina Chivulescu: „Ne-am întâlnit cu mulți ani înainte la avocat. Am divorțat în același loc”

De 8 ani de zile, Alina Chivulescu și Dan Chișu trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste, însă de doar 4 ani sunt căsătoriți. Invitat recent în podcastul lui Marius Tucă, „Viața mea e un roman', Dan Chișu a povestit cum a început relația cu actrița Alina Chivulescu.

El venea după un divorț din Franța, iar Alina Chivulescu la fel, tot după un divorț. „Eram hotărât să nu mă căsătoresc niciodată. O cunoșteam pe Alina, ne știam… Paradoxal, la premiera de la «Selfie» (n.red. – în 2014), nu a mai venit Mihaela, era plecată la Monte Carlo, iar cei de acolo mi-au zis să stau lângă Chivuleasca.

Ne-am întâlnit cu mulți ani înainte la avocatul unde venisem eu să-mi recunoască divorțul din Franța, iar ea era pentru actele de la divorțul ei. Am divorțat în același loc', a dezvăluit Dan Chișu în emisiune, conform Libertatea.

Cei doi nu voiam să se mai căsătorească. „Când ne-am împrietenit, ieșeam foarte des, iar Alina mi-a zis: «E o relație mișto, îmi place, dar vezi că eu nu mai vreau să mă căsătoresc niciodată!». «Foarte bine. Și eu la fel!», i-am răspuns. Și ce fac minus cu minus? Ne-am căsătorit și suntem fericiți. Dar suntem conștienți că în oricare alt moment, dacă am fi încercat, nu am fi reușit.

Înțelepciunea mea, mai mică, a ei, mai mare, nu mai e slalomul printre defectele celuilalt. Noi ne înțelegem atât de bine de parcă ne-am cunoaște de-o viață. Cu toate că ne știm de vreo 30 și ceva de ani, fără să se fi întâmplat nimic până acum opt. Au scris niște ziare: «Vai, s-a reluat relația…». Nu e adevărat, nu am avut niciodată o relație, ne-am cunoscut, eu am admirat-o, atât, până în 2014.

Alina Chivulescu se iubește de 8 ani cu Dan ChișuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Acum ceva vreme, Alina Chivulescu făcea și ea dezvăluiri despre povestea ei de dragoste cu Dan Chișu. „Lucrurile au venit organic. Nici eu, nici Dan n-am făcut vreun efort. A fost să fie. Semănăm destul de mult, suntem născuţi în aceeaşi zi, 21 iulie. Şi, de fapt, e o chestie de asemănare, dar şi de complementaritate.

E o întâlnire pentru care eu îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu', a mai povestit Alina Chivulescu pentru okmagazine.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete