Dani Oțil a primit în cont 15.000 de franci elvețieni, dar nu știe de unde: „Nu vreau ca peste o săptămână, două, o lună să mă caute poliția”

Într-un video postat pe rețelele de socializare, Dani Oțil a dezvăluit că în contul lui de franci elvețieni au intrat 15.000, dar nu știe de unde. Prezentatorul a făcut totul public de teama ca poliția să nu îl caute peste ceva vreme.

„Fac acest anunț ca să-mi protejez pielea, că la urma urmei e despre pielea mea, și ca să nu-mi iau bătaie mai târziu. Bun, puneți-vă în situația mea, dar nu cu sufletul, ci cu creierul.

De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni pe care nu l-am accesat de foarte mult timp au apărut în jur de 15.000 de franci elvețieni, asta înseamnă cam 15.000 de euro plus sau minus', a spus prezentatorul TV, potrivit Wowbiz.

Dani Oțil și-a dorit neapărat să facă totul public, mai ales că nu știe de la cine sunt banii. Totodată, el a și glumit, a spus pe ce ar putea cheltui toți banii.

„O să mă întrebați: de ce ești prost și ne-ai spus? În primul rând sunt un om corect, că așa m-a învățat tata. Și în al doilea rând, că nu vreau ca peste o săptămână, două, o lună să mă caute poliția și să zică: ai primit bani de la un terorist, dă-i înapoi. Voi ce ați face? Dar nu mai gândiți cu sufletul, ci cu creierul.(…) Știți ce m-am gândit… Dacă îi iau de toți banii poșete soției, n-o să-mi dea nimeni în cap, doar o să ia poșetele înapoi', a glumit Dani Oțil.

Dani Oțil a primit în cont 15.000 de franci elvețieniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mărturisirea inedită făcută de Dani Oțil

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Împreună cu Răzvan Simion prezintă matinalul de la Antena 1 de ani buni. Soțul Gabrielei Prisăcariu face des în cadrul emisiunii declarații despre situații întâlnite de el de-a lungul timpului, iar recent a surprins cu o mărturisire inedită.

Dani Oțil este cunoscut pentru simțul umorului desăvârșit și nu de puține ori a făcut declarații care au stârnit amuzamentul colegilor de platou. În timpului emisiunii de vineri, acesta a provocat-o pe Lili Sandu la un joc în care trebuia să răspundă unor întrebări mai puțin comode. Aceasta a mărturisit că atunci când se afla în SUA a primit avansuri de la femei.

„De multe ori, mai ales în Los Angeles. Ceva, ceva avem’, a spus Lili.

Ca replică, Dani Oțil i-a spus acesteia că și el a fost curtat de bărbați și a fost flatat.

„Pentru mine e măgulitor, că înseamnă că miros bine, m-am frezat bine…’, a spus prezentatorul la Antena 1, scrie Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
CSID
Kudika
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete