Povestea de dragoste a lui Lionel Messi și Antonela Rocuzzo demonstrează că poți iubi o persoană toată viața

Unele relații nu pot rezista testului timpului și faimei. Unele se destramă la scurt timp după ce încep și chiar duc la scandaluri, procese și acuzații reciproce. Dar există câteva cupluri care rup acest cerc vicios. Lionel Messi, și soția sa, Antonela Roccuzzo, sunt un exemplu cu adevărat inspirațional despre cum arată cu adevărat dragostea pură și fără sfârșit.

Când Lionel Messi era doar un băiețel, visul lui era să devină fotbalist. Dar visul său mai sacru nu a fost discutat atât de viu în interviurile sale. Într-o zi, s-a așezat la masa din camera lui, a scos o foaie de hârtie și un pix și a început să scrie „Antonela'.

În scrisoare, băiețelul i-a scris unei fetițe doar cu o propoziție: „Într-o zi, ne vom logodi'. Și acesta a fost începutul unei povești de dragoste care merită să fie transformată în propriul film.

Lionel Messi s-a născut în 1987 la Rosario, Argentina. Antonela Rocuzzo, o fată drăguță și dragostea vieții lui Messi, s-a născut doar un an mai târziu, în 1988. Dragostea lor din copilărie s-a născut la casa prietenului lui Messi, Lucas Scaglia.

Când copiii s-au întâlnit pentru prima dată, Messi se juca cu Lucas la casa lui Scaglia. Era și Rocuzzo acolo, iar ea s-a apropiat de ei și i-a întrebat dacă au nevoie de ceva. Tânărul Messi a fost prea timid să spună ceva.

La acea vreme, el avea 9 ani, iar Rocuzzo 8. Din acea zi, băiatul nu și-a putut lua ochii de la fată nicio secundă. Au devenit rapid prieteni, dar chiar și în acel moment, Messi știa că vrea să fie alături de ea pentru totdeauna, relatează Bright Side.

Lionel Messi și Antonela, dragoste cu multe obstacole

Când Messi a împlinit 11 ani , Barcelona a intrat în viața lui ca un uragan. A plecat în Spania în 2000, iar viața le-a despărțit pe cele 2 inimi iubitoare. Deși relația lor a rămas solidă pentru o vreme, acesta a fost începutul unei adevărate separări.

Cuplul s-a străduit din greu să păstreze legătura, dar la acel moment, nu existau atât de multe platforme de mesagerie și alte instrumente, așa că comunicarea lor nu a fost deloc ușoară. Curând, au început să se distanțeze pe măsură ce contactul lor a devenit din ce în ce mai limitat.

Dragostea lor părea să trăiască doar în mintea lor ca o amintire frumoasă a trecutului, dar o tragedie bruscă i-a readus împreună. În 2005, prietenul apropiat al lui Rocuzzo a murit într-un accident de circulație. Tânăra avea doar 17 ani la acea vreme și era absolut devastată. Ea nu a mers la școală de câteva zile și era doar profund deprimată din cauza pierderii ei. Messi a auzit vestea tristă și s-a repezit imediat în Argentina pentru a-i fi alături.

Atunci relația lor a primit o a doua șansă. Messi și Rocuzzo și-au reînviat sentimentele profunde și pure unul față de celălalt, dar multă vreme nu și-au dezvăluit relația.

Reîntâlnirea a făcut ca relația lor să fie veșnică

Messi a povestit pentru prima dată oamenilor despre dragostea lor într-un interviu din ianuarie 2009. Messi și Roccuzzo au trei fii: Thiago, Mateo și Ciro. Pentru a sărbători prima sarcină a lui Rocuzzo, Messi și-a pus mingea sub tricou după ce a marcat în victoria cu 4-0 a Argentinei împotriva Ecuadorului pe 2 iunie 2012.

Pe 30 iunie 2017, s-a căsătorit cu dragostea vieții sale la un hotel de lux numit Hotel City Center din Rosario. În octombrie 2017, Rocuzzo a anunțat că așteaptă al treilea copil. Povestea de dragoste a lui Messi și Rocuzzo sună ca un basm frumos. Au fost împreună și îndrăgostiți aproape toată viața și s-au confruntat cu dureri și tragedii doar pentru a ieși mai puternici ca cuplu.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete