Povestea cuplului care a spart bariere și a spulberat concepțiile greșite despre relații și dizabilități

Shane Burcaw și Hannah Aylward, cuplul cu dizabilități din spatele canalului YouTube Squirmy and Grubs, au spart bariere și au spulberat concepțiile greșite despre relații și dizabilități. Canalul lor oferă o privire asupra vieții lor de zi cu zi, hobby-urilor și chiar asupra planurilor lor de concepere. Ei se confruntă adesea cu întrebări despre relația lor, dar dragostea lor nu face decât să devină mai puternică, iar recent au împărtășit că plănuiesc să aibă un copil în viitorul apropiat.

În ultimii 7 ani, Hannah și Shane au avut o relație fericită și împlinită. Dragostea lor i-a purtat în multe aventuri, de la călătorii în destinații exotice până la împărtășirea romantismului lor cu lumea pe YouTube.

Pe măsură ce și-au documentat relația online, nu s-au așteptat niciodată la atenția pe care o va primi. Gesturile lor romantice și momentele lor de romantism și sincere au rezonat cu telespectatorii, iar canalul lor a crescut rapid. Shane și Hannah s-au simțit recunoscători să împărtășească povestea lor de dragoste cu ceilalți și să îi inspire să caute fericirea în felul lor.

Shane spune că, de-a lungul călătoriei lor, au învățat importanța comunicării, a încrederii și a respectului reciproc. Cuplul speră să continue să răspândească bucurie și iubire tuturor celor care le urmăresc canalul.

Povestea de dragoste dintre Shane și Hannah este una care a cucerit inimile multora pe YouTube. Cu toate acestea, cuplul s-a confruntat și cu partea mai întunecată a internetului, deoarece au primit comentarii critice din partea unor troli cruzi de pe internet.

Shane s-a născut cu atrofie musculară spinală, ceea ce l-a făcut să folosească un scaun cu rotile de la vârsta de 2 ani. În ciuda acestui fapt, el nu a lăsat niciodată ca dizabilitatea sa să îl definească și a devenit un susținător al conștientizării dizabilității.

Hannah și Shane s-au cunoscut online și s-au îndrăgostit rapid. S-au și căsătorit în septembrie 2020, dar odată cu creșterea faimei lor, cuplul a fost supus și unor comentarii dureroase și critici din partea celor care nu înțeleg relația lor „între persoanele cu handicap”.

În ciuda acestui fapt, Hannah și Shane au continuat să împărtășească povestea lor de dragoste și să aducă la cunoștință provocările și bucuriile unei relații cu persoane cu dizabilități. Ei speră să îi inspire și pe alții să accepte și să înțeleagă mai bine diferențele și să vadă dincolo de handicap.

shane-burcaw-si-hannah-aylwardSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Recent, popularul cuplu a vorbit despre călătoria lor spre paternitate prin fertilizare in vitro (FIV).

Întrucât Shane folosește un scaun cu rotile, cuplul știa că se va confrunta cu provocări unice atunci când va fi vorba de întemeierea unei familii. După ce și-au explorat opțiunile, au decis să urmeze FIV după ce “au încercat întâmplător calea de modă veche timp de 2 ani”.

În ceea ce-l privește pe Shane, acesta a folosit o comparație ingenioasă pentru a descrie cum se simte în legătură cu procesul de FIV, spunând că s-a simțit ca la un mare examen.

“Nu te-ai pregătit deloc, iar mâine este mâine și știi că nu ai cum să reușești să studiezi tot ce trebuie să studiezi în această noapte pentru a te simți cu adevărat încrezător”, a spus el, scrie Bright Side.

Foto: Instagram

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate