O tânără a fost mușcată de un pitbull. Iată cum arată acum după intervenții estetice

Brooklinn Khoury, un influencer care a devenit celebru după ce a fost atacat de un pitbull în 2020, și-a povestit parcursul de recuperare pe rețelele de socializare. Cu peste 450.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram, Khoury a obținut un suport semnificativ.

De asemenea, ea își împărtășește povestea prin intermediul vlogurilor pe canalul său de YouTube, motivând mulți oameni să nu renunțe niciodată la speranțele și visele lor.

Skateboarderul profesionist a împărtășit recent pe rețelele de socializare rezultatele ultimei sale operații de reconstrucție. După ce a fost atacată de un pitbull în 2020 și și-a pierdut buza superioară și o parte din nas, tânăra de 23 de ani a suferit șapte intervenții chirurgicale pentru a-și reconstrui fața.

Într-o serie de fotografii, Khoury prezintă rezultatele a ceea ce speră că va fi ultima ei procedură. Potrivit Bright Side, în interviul ei, ea se destăinuie despre operație și despre emoțiile ei, pe măsură ce se apropie de finalul acestei experiențe.

“Practic, doctorul meu îmi recreează buza superioară în această operație – creând un arc al lui Cupidon și coloane centrale. Deci, un fel de a-mi face buza să arate mai estetică”, a povestit Khoury în interviul ei, spunând că operațiile ei durează în mod normal o zi întreagă pentru a fi finalizate. “Doctorul meu este foarte precaut și vrea să facă totul perfect”.

Potrivit acesteia, recuperarea lui Khoury în urma ultimei sale operații de reconstrucție poate dura până la 6 săptămâni. Khoury a dezvăluit că nu va avea nicio senzație în buza superioară imediat după operație. Ar putea dura până la 4 luni pentru ca senzația să revină.

De când a supraviețuit atacului unui pitbull, Brooklinn a devenit pacienta permanentă a unui chirurg plastician, ceea ce ar putea părea o adevărată provocare, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Ea nu are așteptări specifice în ceea ce privește aspectul feței sale după operațiile de reconstrucție, în ciuda reputației de perfecționism a medicului său.

„Speranța mea personală, la fel ca orice operație pe care o fac, este să învăț să iubesc ceea ce văd. Înainte, mă concentram pe lucruri atât de mici care nici măcar nu contau. Ca de exemplu, aveam un coș pe buza superioară chiar în momentul în care s-a întâmplat atacul și îmi amintesc că eram atât de nesigură în legătură cu asta. Și apoi, 15 minute mai târziu, toată buza mea dispăruse”, spune ea, mai scrie sursa citată anterior.

brooklinn-khoury6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Pe Instagram, Brooklinn continuă să împărtășească rezultatele recuperării sale și să inspire mulți oameni cu pozitivismul ei. Într-una dintre postările sale, ea scrie: „Aproape trei săptămâni după operație! Totul se vindecă atât de bine. Încă destul de umflată, dar sunt mulțumită de rezultate!”.

„Întotdeauna am fost o persoană încrezătoare și nu mi-a păsat niciodată cum arăt. Mă iubesc cu adevărat pe mine și felul în care arăt, dar societatea nu gândește întotdeauna la fel ca mine”, împărtășește ea, explicând că acesta este motivul pentru care a fost deschisă în a-și împărtăși povestea pe rețelele de socializare, în ciuda tuturor privirilor nepoliticoase sau a comentariilor critice pe care le primește.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate