Poveste de succes: Cum pornești de la zero o afacere cu genți handmade, cu lavinexclusive

“Breslo m-a ajutat enorm. M-am făcut cunoscută prin intermediul site-ului, am crescut prin sfaturile de pe Forum, prin experiențele povestite de ceilalți breslași. Am închegat prietenii strânse, cu valori morale și spirituale cum nu am crezut vreodată că se poate întâmplă.”

poza 1

În orice afacere, pe lângă muncă, trebuie să pui și foarte mult suflet, pasiune și dedicare. Fără aceste trei ingrediente, o afacere nu își are rostul. Asta ne învață Lavinia, o anteprenoare româncă ce și-a pornit propria afacere în 2011, și care împărtășește cu noi povestea din spatele magazinului lavinexclusiv .

poza 2

În 4 ani de zile, lavinexclusive a devenit unul dintre magazinele de top de pe Breslo.ro, cea mai mare platformă online pentru creații românești. Ce ne-a impresionat însă la povestea Laviniei este legătură puternică pe care o are cu fiecare client al sau, o legătură cum rar ne este dat să vedem, în special în domeniul afacerilor.

Va invităm să citiți întreg interviul mai jos și nu va sfiiți să puneți întrebări în comentarii. 

B: Lavinia, care crezi că a fost “Rețeta succesului” în cazul tău?

L: Nu știu dacă o pot numi chiar așa – rețeta succesului! Cert este că 85% din vânzările mele se datorează clientelor care au mai achiziționat și în trecut genți din magazinul meu. Cred totuși că acest succes se datorează calității produselor.

poza 3

B: Cum a evoluat afacerea ta în timp și ce așteptări ai de la ea în continuare?

L: Creez poșete de aproximativ 4 ani, exact de când am deschis și magazinul pe Breslo.ro Va mărturisesc că această ocupație a devenit un job full time, având în vedere că numai asta fac. Sper că afacerea să meargă în continuare, iar peste câțiva ani să fac tot acest lucru, căci îmi este tare dragă această ocupație.

B: De ce ai ales Breslo că să îți vinzi produsele și cum crezi că te-a ajutat?

L: Aici mă simt c într-o mare familie creativă.Breslo m-a ajutat enorm. Am reușit să mă dezvolt și să îmi extind afacerea, făcându-mă cunoscută prin intermediul site-ului. Cu ajutorul sfaturilor de pe Forum și a experiențelor povestite de ceilalți breslași am reușit să îmi găsesc direcția și să învăț mai multe de la ceilalți profesioniști.

poza 4

B: Simți că ți s-a schimbat viața de când ai început să faci handmade? În ce fel?

L: Viața mea s-a schimbat în multe feluri. Am cunoscut mulți oameni frumoşi, iar aici mă refer la clientele mele cu care am reuşit să mă întâlnesc și personal. Am închegat prietenii strânse, cu valori morale și spirituale cum nu am crezut vreodată că se poate întâmpla. M-am întâlnit cu cliente din Anglia atunci când au venit în România, din Spania , dar și cu fetele mele din Constanța ( așa obișnuiesc să îmi numesc clientele – fetele mele). De obicei ne întâlnim acasă la mine, răscolim prin piele, alegem modelele, punem țara la cale, totul la o ceașca de cafea și la o mică bârfă despre modă, culori și tendințe.

Va invitam sa descoperiţi magazinul Laviniei, aici >> Magazin lavinexclusive .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Povesti adevarate