Plimbări pe bicicletă în Kos

avantaje.Kos.05.06.2014

Să descoperi insula Kos într-un mod plăcut pentru oricine, niciodată nu a fost mai uşor. Porneşte în explorarea zonelor mai puţin cunoscute ale insulei greceşti şi lasă-te purtat de aventuri şi peisaje. Îţi vei îmbogăţi bagajul cu locuri deosebite şi te vei întoarce în ţară cu un corp perfect tonifiat, graţie plimbărilor pe bicicletă!

Descoperă insula lui Hipocrate

Despre Kos am auzit numai lucruri bune, lăsând la o parte cât de multe peisaje şi locuri faimoase deţine această insulă şi cât de multe altele aşteaptă timide pentru a fi luate cu ,,asalt' de către turiştii ,,bolnavi' de fericire.

Binecuvântată cu un climat cald, plaje lungi cu nisip fin şi zone montane în care plămânii tăi vor fi cei mai fericiţi, iar ochii tăi se vor ,,scălda în verde', insula este un adevărat tărâm al iubitorilor de sporturi atât acvatice cât şi montane.

Plimbări pe bicicletă

Pentru o zi pe bicicletă în zonele montane vei fi capabil să dai orice la schimb, vei vedea cum muntele ,,se scurge' în mare, iar satele încă păstrează cu sfinţenie tradiţiile moştenite din moşi strămoşi, cum localnicii iubesc viaţa, dar şi cum soarele se reflectă în apele cristaline de smarald.

Ce ai spune să descoperi tradiţiile din satul Zia dar şi multe alte surprize pe bicicletă. Pe lângă traseele special amenajate vei putea admira multe ,,spectacole naturale', iar dacă ai curaj îţi recomandăm să încerci astfel de plimbări şi în Parcul Natural Zia, situat fix în inima muntelui.

Întins pe verticală nu numai ca îţi va da şansa să admiri panoramele încântătoare şi vei putea fotografia o mulţime de plante şi animale. Iar daca ai obosit după atâta urcat şi împins la bicicletă, sus în vârful muntelui, te aşteapta o altă surpriză…

Un loc împânzit cu hamace în care te poţi legăna, foişor unde poţi lua masa, un loc de joacă pentru cei mici dar şi o cafenea care te va servi impecabil.

Pentru ca, excursia pe bicicletă să fie completă îti recomandăm să cobori spre Asclepio pe un drum şerpuitor, aproape deloc circulat, unde te vei răsfăţa cu mirosul hipnotizant al ierburilor mediteraneene dar şi cu un  peisaj insular unic.

Autor: Madalina Isar

Sejur Kos Grecia

Hotel Koala 2*-de la 182 euro/persoana, transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro  , call center 031/2263325

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta