Ionuț Iftimoaie, care a primit peste 50.000 de euro la Survivor, a răbufnit la Măruță în emisiune: „Eu mă vedeam în finală”

Ionuț Iftimoaie a apărut pentru prima dată la TV după ce s-a întors de la Survivior România 2023, competiția unde a câștigat mai bine de 50.000 de euro și pe care a abandonat-o pentru familie. A spus tot ce avea pe suflet!

Ionuț Iftimoaie s-a întors în România de la Survivor 2023 pe 15 aprilie, chiar înainte de Paște. Anunțul despre eliminarea lui din concurs a fost făcut oficial abia pe 18 aprilie, când din motive personale a abandonat competiția din Republica Dominicană.

„Mama mea, înainte de a începe emisiunea, lua calmante pentru că tensiunea era foarte mare'

Întrebat de Cătălin Măruță despre motivele pentru care a renunțat la concurs, el a zis: „A fost o chestie combinată. Atât din partea de familie pentru că, vă dau un exemplu: de la atât de multă ceartă, mama mea, înainte de a începe emisiunea, lua calmante pentru că tensiunea era foarte mare și asta era o problemă', a spus Ionuț Iftimoaie la Pro TV.

Și a continuat: „Sincer, și eu mă vedeam în finală. Nu știu dacă neapărat câștigător pentru că aici sunt multe de discutat. În momentul în care am intrat în Survivor, mi-am pus fiecare etapă în parte: să încep, să nu plec printre primii, să intru pe traseu, să nu mă fac de râs, să văd care este diferența dintre ceea ce se vedea la televizor și ce este în realitate. (…)

Eu nu o văd ca pe un abandon pentru că sună într-un mod cum eu nu sunt obișnuit. Pot să spun că mentalitatea de sportiv m-a ajutat ca să rezista atât de mult. Spiritul și respectul față de artele marțiale m-au ajutat cumva să trec peste foarte multe chestii psihice, peste aceste provocări care au fost duse la extrem. De altfel, n-am crescut vreodată, sincer, că aș putea să trec peste anumite lucruri. Cu toții o să vă gândiți la conflictul cu Kamara, dar până atunci, a fost un alt conflict foarte dur (cu el însuși, n.r.)', a mai spus fostul luptător în emisiunea „La Măruță'.

ionut-iftimoaie-dupa-survivor-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cătălin Măruță: „Dar tu știai treaba asta. Adică tu știai unde te duci!'

Trei luni de zile Ionuț Iftimoaie a rezistat la Survivor 2023, până când Daniel Pavel l-a anunțat despre situația din familia lui și l-a pus să aleagă între a rămâne în concurs și a merge acasă.

După întreaga experiență, el a tras și o concluzie importantă: „Survivor reprezintă 30% sau poate 40% din joc parte sportivă, restul e social, psihologic, supraviețuire, să reziști departe de tot, lipsa de comunicare, asta te termină', a răbufnit el, iar prezentatorul Cătălin Măruță a reacționat:

„Dar tu știai treaba asta. Adică tu știai unde te duci!'. „Da, dar tu nu știi cât stai acolo', a zis Iftimoaie, după care a adăugat: „Cătălin, în momentul în care pierzi jocul de comunicare e normal să te frustrezi pentru că observi pentru că poate un coleg a tratat acel subiect superficial, poate că acel coleg nu are familie acasă, un copil. E mai simplu', a declarat el, conform gsp.ro.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete