Pink, motivul numărului de kilograme în plus: „Soțul meu m-a ajutat să trec peste”

Întrucât viața este plină de provocări și de eșecuri, trebuie să ne amintim în mod constant că acestea sunt adesea temporare. Este firesc să ne simțim uneori copleșiți sau descurajați, dar este esențial să continuăm să mergem înainte. De asemenea, este important să recunoaștem că acceptarea ajutorului din partea celor apropiați nu este un semn de slăbiciune, ci mai degrabă un pas necesar spre vindecare. Experiența lui Pink servește drept un excelent exemplu al acestor adevăruri importante.

Dorința ei de a-și împărtăși luptele și de a accepta ajutor este o dovadă a puterii și a curajului ei și putem învăța cu toții. Pink a oferit detalii despre recenta ei operație și despre creșterea în greutate. Cântăreața în vârstă de 43 de ani s-a referit la ea însăși ca la o „femeie bionică”, după ce a suferit o dublă înlocuire de disc la gât și o operație la șold.

Cântăreața a menționat că aceasta este cauza pentru care s-a îngrășat aproape 17 kilograme, deoarece își petrecea cea mai mare parte a timpului acasă făcând pâine cu aluat acrișor și apoi mâncând-o. Cu toate acestea, ea a scăpat de atunci de kilogramele în plus și simte că este din nou în formă.

„Sunt mai puternică decât am fost vreodată în viața mea. Și sunt pregătită să plec și sunt gata să ies de aici”, a dezvăluit vedeta, scrie Bright Side.

În noiembrie 2021, Pink a împărtășit o postare emoționantă pe Instagram în care a detaliat recuperarea “brutală” după o operație la șold, exprimându-și recunoștința față de echipa medicală care a îngrijit-o. “Hei, lume! Așa arată 9 ore de somn și îmbrățișări de la copiii mei la 7 zile după o operație la șold!!!”, a scris ea în dreptul imaginii.

Pink și-a exprimat, de asemenea, recunoștința față de soțul ei, starul de motocros Carey Hart, pentru că a susținut-o în cea mai dificilă fază a recuperării sale. Ea l-a lăudat pentru că i-a fost alături în timpul lacrimilor, durerii și depresiei care au însoțit etapele inițiale ale recuperării. Potrivit lui Pink, eforturile lui Hart au fost esențiale pentru a o ajuta să treacă peste această încercare.

Ea l-a apreciat pentru că îi aducea cafeaua, îi căra echipamentul medical, gătea pentru ea, îi monitoriza medicamentele și o liniștea în cele mai grele momente. Pink a continuat spunând că Hart a fost o sursă constantă de sprijin, având grijă de fiecare lucru mărunt și fiind acolo pentru a o ajuta să treacă peste momentele dificile.

Mai mult, cântăreața de la “Lady Marmalade” a recunoscut că experiența sa dureroasă a învățat-o o lecție importantă despre acceptarea ajutorului. Ea a împărtășit că și-a dat seama că este perfect în regulă să ceară ajutor și a subliniat importanța de a avea un sistem de sprijin în momente de nevoie. “Învăț darul de a accepta ajutorul”. Și a continuat, adăugând: “Viața îți amintește mereu că majoritatea eșecurilor sunt, de fapt, doar pauze și oportunități de a te recalibra și de a-ți număra binecuvântările.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete