Misha, șocată de mesajul primit de fiica ei de la un bărbat: „Tremur de nervi”

Misha a fost șocată după ce fiica ei, Maya, a primit mesaje indecente, pe contul de Instagram, de la un bărbat. Fosta soție a lui Connect-R a răbufnit.

Misha a trăit un șoc în momentul în care fiica ei, în vârstă de 9 ani, a primit pe contul de Instagram un mesaj cu fotografii indecente din partea unui bărbat necunoscut. Contul Mayei este monitorizat tot timpul de mama ei, astfel că imaginile n-au ajuns să fie văzute de cea mică.

„Tremur de nervi! Acest pedofil infect a trimis aceste mesaje pe profilul Mayei! Ghinionul lui este că eu îi administrez contul și că nu are acces la el! Aveți grijă cu cine intră copiii voștri, pe Internet, în contact! Ajutați-mă să raportez acest animal', a scris Misha, pe Instagram.

mesaj-mishaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Anunțul făcut de Misha despre relația cu Connect-R

Misha a vorbit într-un interviu pentrut viva.ro despre relația pe care o are în prezent cu Connect-R, la 5 ani de la divorț. Artista se dedică în totalitate fiicei sale.

Misha și Connect-R s-au despărțit în urmă cu 5 ani, însă au rămas în relații foarte bune de dragul fiicei lor. Cântăreața se dedică în totalitate creșterii fetiței sale și fostul ei soț o ajută doar atunci când are timp. Misha obișnuiește să o ia pe Maya cu ea peste tot, inclusiv și la concerte.

„Eu mă ajut. Mai vin ai mei, așa, o dată la trei săptămâni sau pentru câteva zile, sau, mă rog, când am concert. Mama mă mai ajută, când poate veni. În rest, Maya nu prea stă cu nimeni. Relu mă ajută și el când poate, dar, din păcate, programul lui este full 24 din 24. Dacă nu e la concert, e la „Te cunosc de undeva!. Dacă nu e la „Te cunosc de undeva!, e la studio și e destul de aglomerat. Și atunci mă ajută și el când poate.

Dar, în general, o iau cu mine peste tot pe Maya. Mai ales că a crescut. Mă descurc așa cum pot. Vrem ca din ianuarie sau februarie, când începe următorul modul, să o dăm la afterschool, ca să mai am și eu timp pentru mine. Până acum nu am înscris-o la after, Maya este în clasa a doua, și la ora 14.30-15.00 este acasă. Pot, totuși, să mai fac și eu câte ceva. Uite, am reușit să vin o fugă la mall… dar sunt pe grabă, că într-o oră și jumătate trebuie să fiu acasă', a povestit vedeta pentru VIVA!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete