Pielea ta e un poem

Riduri, pori, uscăciune,

au fost și vremuri mai bune,

puncte, puncte și pistrui

ca ea, însă, alta nu-i,

oricât ai vrea

să ai grijă de ea,

câteodată – ca o stea,

alteori sport extrem,

pielea ta e un poem.

  Poem realizat de Iv cel Naiv

Pielea ta spune povestea sufletului tău. Pielea ta e un manifest al tuturor amintirilor, experiențelor și emoțiilor pe care le-ai strâns într-o viață – cu frumusețea și imperfecțiunile ei. De aceea, oferă-i toată grija de care are nevoie. Celebrează-ți pielea, alături de Doppelherz Kollagen Beauty Plus, și redescoperă toate motivele pentru care merită să o iubești.

Pielea ta e un poem – iată o afirmație asupra căreia merită să reflectezi și al cărei sens trebuie înțeles pe deplin, pentru a fi sigură că îți oferi ritualul de beauty ideal. Majoritatea dintre noi apelează la creme și măști cu colagen pentru a reduce adâncimea ridurilor și pentru a împiedica apariția unora noi, fără însă a ști că produsele pe bază de colagen, dar cu administrare pe cale orală sunt mult mai eficiente, întrucât gradul de absorbție al substanțelor este mai mare.

Unele dintre cele mai eficiente substanțe pentru piele, păr și unghii sunt peptidele de colagen. Alături de un stil de viață sănătos, aportul pe cale orală a peptidelor de colagen poate avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra aspectului pielii. Pielea ta e perfectă așa cum este, chiar dacă este uscată, grasă sau cu mici imperfecțiuni, celulită sau vergeturi. Chiar dacă astăzi de dimineață, ai zărit în oglindă un nou rid în colțul ochiului, pielea ta e un poem.

Peptidele de colagen au efecte benefice nu doar asupra pielii. În plus:

Intensifică creșterea, regenerarea și hidratarea părului. Corpul tău poate să utilizeze aminoacizii din colagen pentru a construi proteine de păr și pentru a întări pielea care fixează rădăcinile părului. De asemenea, poate combate deteriorarea foliculului pilos și previne apariția firelor de păr albe.

Susțin creșterea și sănătatea unghiilor. Aminoacizii găsiți într-o sursă pură de colagen pot contribui la creșterea sănătoasă a unghiilor.

Reduc celulita. Pe lângă menținerea sănătății și strălucirii pielii, 2,5 g de peptide de colagen ajută, de asemenea, la îmbunătățirea aspectului celulitei atât de încăpățânate.

Două studii placebo-controlate cu peptide de colagen au testat modul în care absorbția peptidelor modifică aspectul pielii. Rezultatele: pielea devine mai elastică și adâncimea ridurilor este redusă. Femeile care au consumat 2,5 g de peptide de colagen au prezentat o îmbunătățire a elasticității pielii cu 7% în decurs de patru săptămâni. De asemenea, un alt studiu a constatat că femeile care au consumat zilnic câte 2,5 g de peptide de colagen timp de opt săptămâni au prezentat o hidratare și elasticitate crescută a pielii și reducerea adâncimii ridurilor cu 20 %.

Rezultatele studiilor stau la baza NOULUI Doppelherz®  system Kollagen Beauty PLUS, sub formă de flacoane unidoză, ce conțin 2,5 g de peptide de colagen, în combinație cu alte substanțe nutritive care stimulează sinteza colagenului și sprijină sănătatea pielii:

Peptidele de colagen ajută la creșterea elasticității pielii. În plus, sprijină atenuarea ridurilor și a liniilor fine ale feței, contribuind la îmbunătățirea aspectului pielii. 

Acidul hialuronic menține pielea hidratată, stimulează producția de colagen, ceea ce asigură elasticitatea pielii și previne apariția ridurilor. 

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii. 

Taurina are rol antioxidant.

Vitamina A, Biotina și oligoelementul Zinc contribuie la menținerea sănătății pielii.

Cuprul contribuie la pigmentarea normală a pielii și la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive.

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Rodia este o sursă importantă de Vitamina C și polifenoli antioxidanți – cu rol antiacneic, antirid, de exfoliere a pielii și de stimulare a creșterii părului.

Lignanii din extract din semințe de in sunt compuși polifenolici care se găsesc în sursele vegetale bogate în fibre. 

De ce Doppelherz system Kollagen Beauty Plus?

  • Eficacitate dovedită – cantitate optimă de peptide de colagen hidrolizat 
  • Efect documentat asupra pielii și unghiilor după primele 4 săptămâni de utilizare
  • Biodisponibilitate ridicată datorită formei lichide
  • Combinație de substanțe nutritive care stimulează sinteza colagenului și sprijină sănătatea pielii, părului și unghiilor 
  • Formulă îmbunătățită cu extract de rodie, lignani și taurină
  • Utilizare facilă (fără apă, doar 1 flacon/zi, timp de cel puțin 4-8 săptămâni)

Produsul este disponibil în farmacii și pentru comenzi online aici.

Celebrează-ți pielea, pentru că, indiferent de vârstă sau aspect, pielea ta e un poem. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre campanie, scanează codul QR.

Iar pe site-ul campaniei Pielea ta e un poem, cei de la Doppelherz ți-au pregătit un super GIVEAWAY. Înscrie-te aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial