Piatră naturală – idei ingenioase pentru amenajarea locuinței

Atunci când îți amenajezi locuința trebuie să ții cont de calitatea materialelor folosite și a manoperei, dar și de aspectul final. Poate dura zile, sau chiar luni întregi pentru a realiza un plan bine structurat astfel încât și raportul calitate preț să fie unul avantajos.

Suntem din ce în ce mai dornici să locuim în case frumoase, care să ne asigure pe lângă siguranță și o stare de bine. Sunt foarte muți oameni cărora o locuință curată și plăcut amenajată le inspiră liniște și chiar creativitate. Mai mult decât atât, propria locuință poate spune foarte multe despre proprietari, despre stilul lor de viață, despre pasiuni, aspirații și multe altele. Pe lângă acest aspect trebuie să fii atent și la tendințe, iar specialiștii Theda Mar recomandă piatra naturală. Iată 4 idei care te pot ajuta:

Piatra naturală integrată în baia ta

Majoritatea oamenilor aleg să-și amenajeze baia cu ajutorul gresiei și faianței. Există foarte mulți producători locali și în acest fel poți alege modelele potrivite pentru tine dintr-o mulțime de variante disponibile.Cu toate acestea, unii și-au îndreptat atenția către piatra naturală, unul dintre cele mai dure materiale. Aici poți opta, de exemplu, pentru marmură albă, mai ales dacă nu dispui de un spațiu prea mare. Nuanțele de alb dau impresia de lumină și curățenie. În completare poți adăuga obiecte de mobilier din lemn. O alegere ideală dacă dorești să îți transformi baia într-un adevărat spațiu de relaxare. În plus, poți adăuga pete de culoare cu ajutorul plantelor, dar și lumini calde pentru un design cu adevărat remarcabil.

Granitul – o alegere inspirată pentru bucătăria ta

Granitul este unul dintre cele mai utilizate materiale în amenajarea locuințelor. Este folosit atât în amenajările exterioare, cât și în cele interioare și există multe motive pentru care îl poți alege în realizarea mobilei pentru bucătărie. În primul rând aspectul acestuia conferă camerei rafinament și bun gust. Disponibil într-o mare varietate de modele și culori, granitul poate satisface și cele mai nonconformiste gusturi în materie de amenajări interioare. Mai mult decât atât, acesta este foarte rezistent și nu își pierde culoare în timp. În plus trebuie să știi că blaturile din granit se potrivesc excelent cu mobila din lemn, oferind acea notă de eleganță de care are nevoie fiecare bucătărie.

Pereți placați cu piatră naturală

Pereții placați cu piatră decorativă aduc un plus de personalitate casei tale. Este folosită pentru a evidenția un perete și poate schimba total aspectul camerei. Se foloseste în general pentru a înfrumuseța un perete din living, dar cu puțină imaginație, ori cu ajutorul unui specialist, poți folosi piatra naturală și în alte spații, precum baia, bucătăria sau holul.

Piatră decorativă în grădina ta

Dacă locuința ta dispune și de o grădină, oricât de mică ar fi, trebuie să știi că o poți transforma într-un adevărat spațiu de relaxare. Aici te poți folosi de piatra decorativă. Fie că îți construiești alei, sau o folosești în jurul florilor,piatra decorativă dă o nouă imagine, elegantă sau chiar rustică.

Trebuie să reții că piatra naturală poate fi folosită atât în interior cât și in exterior, iar casa ta poate căpăta un cu totul și cu totul alt aspect. Un plus ar fi și faptul că aceasta se află în tendițe, iar specialiștii o recomandă atât pentru rezistență cât și pentru frumusețe.

Sursa foto: pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial