Pepe, unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care le-a făcut pentru Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu ceva timp și dacă la început lucrurile păreau a fi ușor dificile, cei doi au dat dovadă de multă maturitate și au reușit să ajungă la un consens de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

După separare, fiecare și-a văzut de drum și atât Pepe, cât și Raluca și-au refăcut viața alături de alte persoane. Mai mult decât atât, Raluca s-a recăsătorit și recent a născut o fetiță. Pepe încă nu a mers la altar, însă a devenit pe 7 iunie tată pentru a treia oră, de data aceasta de băiat. Pe canalul său de YouTube, acolo unde este mereu activ, el a anunțat că a arătat fanilor săi primele imagini cu bebelușul.

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile, a declarat Pepe pe YouTube.

Nu mai este nici un secret faptul că Maria și Rosa petrec foarte mult timp alături de tatăl lor, însă acum cu atât mai mult, fetele sunt cu artistul în vacanță pentru a-i da timp mamei lor să se refacă după naștere, relatează Redacția.

Raluca Pastramă s-a căsătorit cu Ibru, bărbatul lângă are și-a refăcut viața după divorțul de Pepe. Evenimentul a fost unul restrâns, unde au participat doar apropiații cuplului. De la cununie nu au lipsit nici cele două fetițe, Rosa și Maria, pe care Raluca le are din căsnicia cu prezentatorul de la „Te cunosc de undeva!’. Gabriela Firea a fost cea care a dat-o de gol pe fosta soție a lui Pepe că s-a căsătorit și i-a transmis public felicitări.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete