Pepe, primele declarații despre acuzațiile pe care i le aduce Raluca

accesoriu Pepe

Pepe a făcut primele declarații referitoare la acuzațiile de violență pe care i le aduce Raluca, mama fetițelor lui.  Cântărețul a negat că a agresat-o pe frumoasa brunetă.

După opt ani de căsnicie, Pepe a anunțat despărțirea și a declarat că totul se va oficializa la notar, însă se pare că lucrurile au luat o întorsătură urâtă și se va complica divorțul. Cântărețul și soția lui se vor întâlni în fața judecătorului.

„Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență', a dezvăluit cântărețul pentru wowbiz.ro.

O sursă din anturajul celor doi a declarat că ordinul de protecție pe care Raluca l-ar fi obținut este, de fapt, un truc al Ralucăi pentru o eventuală înfruntare în instanță. Săptămâna trecută, bruneta a cerut ajutorul autorităților, după ce Pepe ar fi supus-o la violență domestică și fizică.

„Sunt câteva lucruri care nu se potrivesc. Pepe s-a văzut cu Raluca, în apropiere de Dinamo, loc în care fetițele lui erau în balon, acolo. Ei au discutat la mașină. Nu a agresat-o, asta e sigur, Raluca nu are niciun fel de urme, dacă ar fi agresat-o Pepe avea urme, avea o vănătaie, ceva… Copiii nu au fost de față la discuție, erau la o sută de metri depărtare, în balon, așa că… În plus, el nu a fost audiat de Poliție, ordinul de protecție s-a dat fără niciun fel de dovezi', a mărturisit unul dintre prietenii celor doi, conform sursei menționate.

Conform declarațiilor sursei din anturajul lui Pepe, acesta și-ar fi dorit o despărțire amiabilă, liniștită și fără instanță.

„Raluca vrea, probabil, să divorțeze în instanță, vrea copiii, cu asta crede că îl are la mână pe Pepe. Discuțiile dintre ei sunt mai vechi, Pepe și-a dorit să fie un divorț liniștit, dar acum nu se mai poate asta. Vor merge în instanță, Pepe are deja dosarul pregătit, va ieși un scandal monstruos, garantat. Pepe are răbdare, vrea să își demonstreze nevinovăția în acest scandal, mai ales că el nu este genul care să agreseze femei și, oricum, nu ar fi făcut-o când știe că toți ochii sunt asupra lor', a mai completat apropiatul celor doi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete