Pe ea o vedem zilnic la știri, dar cum arată soțul ei? Au aniversat 10 ani de relație

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Andreea Marinescu și soțul ei, Adi Tiulescu, s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, pe când ea era reporter acreditat la Poliție, iar el polițist.

Pe ea o vedem zilnic la știri, dar cum arată soțul ei? Au aniversat 10 ani de relație

Deși se cunosc de mai bine de două decenii, căsătoria a venit mai târziu, perechea celebrând abia 3 ani de mariaj.

„De 3 ani cu acte în regulă .. de 10 ani unul pentru celălalt! SOS+Life=Teiu!”, a scris Andreea Marinescu, pe contul personal de Instagram.

Imagini cu perechea în GALERIA FOTO de mai sus!

Cum s-au cunoscut?

„Eu eram reporterul curios, el ofițerul care nu era tocmai încântat că presa cere din nou detalii.

Dar nu a fost să fie atunci, ci abia după nouă ani, când amândoi tocmai puseserăm punct unor capitole din viața noastră.

Ne-am întâlnit tot la Poliție, dar de data aceasta era o festivitate, se împlineau 10 ani de când își începuse activitatea serviciul unde era și el ofițer, iar mie mi se stricase ceva la telefon.

El a știut să-l repare și îmi amintesc că am remarcat că îi venea impecabil costumul. Avea o sclipire foarte frumoasă în privire când mi-a înapoiat telefonul.

După câteva zile, au urmat un ceai și … o foarte frumoasă poveste de dragoste presărată cu cântece la chitară târziu în noapte, la telefon, cu poezii și surprize.

Cu suișuri și coborâșuri care ne-au arătat că noi chiar suntem făcuți unul pentru celălalt”, a povestit prezentatoare, potrivit Click! Pentru Femei.

Împreună au un fiu, Marc Armin, în vârstă de trei ani. Prezentatoarea mai are un fiu, Vladimir (9 ani), din mariajul anterior cu Paul Roșca.

Cum arată diminețile prezentatoarei matinalului Pro TV?

„Mie îmi place să mă trezesc dimineața, deși recunosc că ora 3 nu e cea mai încântătoare oră de trezit, dar am deja câteva obiceiuri care mă relaxează încă de la această oră mică și atunci lucrurile funcționează rapid.

Între 3 și 4 dimineața e ora mea de relaxare, ora mea cu mine când îmi așez gândurile, când îmi beau în liniște cafeaua.

Când îmi admir copiii văzându-i cât de liniștiți dorm. Toate astea mă încarcă foarte mult și îmi dau o energie fantastică”, declara Andreea, în trecut, pentru OK! Magazine.

Foto: Instagram

Citește și:

Justin Timberlake, tată pentru a doua oară! Nimeni nu a știut că soția lui era însărcinată

Primele imagini cu Andreea Esca, după ce s-a spus că a fost infectată cu noul coronavirus

O mămică din Estonia este sosia lui Meghan Markle! Dacă nu ne crezi, convinge-te sigur!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete