Andreea Esca a avut coronavirus. „Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu”

Andreea Esca, soțul ei Alexandre Eram (50 de ani) și fiul lor Aris (16 ani) au fost infectați cu noul coronavirus. Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul prezentatoarei TV.

Inițial, perechea a crezut că arhitectul suferă de o enterocolită, însă, din cauza febrei persistente, au sunat ambulanța și bărbatul a fost internat.

Andreea Esca a avut coronavirus. „Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu”

„Da, am fost bolnavă de COVID-19. (…) Avem un rezultat negativ astăzi toți trei. Lucrurile au fost foarte ciudate. Niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție.

Primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu. Avea de două zile febră foarte mare pe care inițial am asociat-o cu o problemă mai mult gastrică.

Ne-am gândit că are o enterocolită sau cine știe chiar o toxiinfecție alimentară pentru că el de obicei când avea orice fel de probleme cu stomacul făcea și febră.

Numai că mi s-a părut ciudat că era aproape a treia zi în care avea febră și era febră foarte mare, aproape de 40 de grade.

(…) Am chemat salvarea. Ne-au făcut testul de coronavirus. El a ieșit pozitiv, eu am ieșit negativ. Imediat a fost dus la spital.”

Andreea a decis să rămână în izolare în următoarele două săptămâni. În continuarea interviului spune că a realizat că a devenit pozitivă în timp ce gătea cartofi cu usturoi și nu putea simți deloc mirosul înțepător al acestuia.

Fiul perechii, Aris, nu a avut simptome însă testul i-a ieșit din prima pozitiv. Adolescentul locuiește cu părinții lui.

Deși nu locuiește cu părinții ei, Alexia, fiica perechii, și-a făcut și ea testul care a ieșit negativ.

Soțul jurnalistei încă se află în spital. Starea sa a fost una gravă, fiind internat la Terapie Intensivă.

„În cazul soțului meu, lucrurile s-au întâmplat mult mai grav. Iar pentru mine ceea ce i s-a întâmplat lui a fost o mare surpriză. (…)

Alex, un bărbat de 50 de ani fără niciun fel de boală cronică. Un om care nu fumează, care face sport, care duce o viață foarte ordonată. A făcut cea mai gravă formă dintre noi trei”

După ce fiul ei i-a spus că Alexandre a fost dus la Terapie Intensivă, Andreea mărturisește că „s-a dărâmat cerul peste ea”.

„Simțeam că leșin și că trebuie să ajung repede undeva să-mi revin. Nu înțelegeam cum a putut să cedeze organismul unui om atât de puternic. (…)

Plămânii lui au fost extrem de afectați într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacționat violent. (…) A avut nevoie de ventilație mecanică non-invazivă.”

Nimeni nu știe când s-au infectat.

La finalul lunii iunie, Andreea Esca (47 de ani) a participat, alături fiica ei și de alți colegi, la inaugurarea unui hotel de la malul mării.

La eveniment, regulile impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus nu au fost respectate.

Ulterior, pe 9 iulie, PRO TV a trimis preventiv o notificare către redacțiile de presă. În respectivul comunicat li se interzicea jurnaliștilor să scrie despre angajații infectați cu coronavirus ai postului.

Nimeni nu scrisese până atunci despre asta, dar sursele Libertatea vorbeau despre mai multe îmbolnăviri. Vineri, 10 iulie, televiziunea trimitea un comunicat prin care anunța că mai mulți angajați au fost infectați.

Foto: PR

Citește și:

Andreea Esca, nemachiată. Acum poți vedea și tu cum arată cu adevărat vedeta Pro TV!

Cum menține Andreea Esca legătura cu fiica ei de când Alexia studiază în străinătate?

Cum se menține Andreea Esca în formă? „Am fluctuații de greutate destul de mari”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete