Pe ea o știe o țară întreagă, însă cum arată soțul Simonei Pătruleasa?

Simona Pătruleasa (45 de ani) și Sabin Ivanof formează un cuplu de nu mai puțin de 15 ani. Dintre aceștia, 12 sunt de căsnicie.

Simona și Sabin au aniversat 12 ani de mariaj pe 21 iunie 2020. „De 12 ani mergem pe același drum și astăzi am „îmbătrânit” puțin! La mulți ani frumoși și buni!❤️”, a scris prezentatoare TV, în mediul online.

Pe ea o știe o țară întreagă, însă cum arată soțul Simonei Pătruleasa?

„Ne-am cunoscut în urmă cu 15 ani. Sabin mi-a spus că m-a văzut dimineața la jurnalul unde prezentam, la o altă televiziune, rubrica de sport.

A făcut rost de numărul meu, a început să-mi trimită flori, m-a sunat. De văzut ne-am văzut după șase luni. Eram reticentă în a-l întâlni.

Dar am vorbit la telefon și am acceptat invitația la o înghețată după acest timp. De atunci nu ne-am mai despărțit niciodată”, a povestit Simona, pentru OK! Magazine.

Imagini cu prezentatoare TV și cu soțul ei în GALERIA FOTO de mai sus!

Perechea are împreună un copil, o fiică, Ingrid, în vârstă de 9 ani. Prezentatoarea știrilor Kanal D a dezvăluit, pentru Libertatea, cum a reușit să își mențină familia unită și fericită.

Un moment greu din mariajul Simonei a avut loc în urmă cu aproape cinci ani. Atunci, vedeta însărcinată în 10 săptămâni a pierdut fătul a cărui inimă s-a oprit.

Șocul a fost cu atât mai mare cu cât Ingrid avea, la acea vreme, 5 ani. „Atunci a fost cel mai greu, poate mai greu decât atunci când făceam tratamente.

Cumva începuserăm să o pregătim pe Ingrid, să îi vorbim … Era foarte micuță și a fost dur”, povestea Simona, pentru revista VIVA!.

Cum au depășit Simona Pătruleasa și soțul ei momentele dificile din căsnicie?

„Cred că în orice căsnicie există și momente bune, și momente mai puțin bune, și momente tensionate, se întâmplă tot felul de lucruri.

Nu e un secret anume. Cred că, pur și simplu, depinde dacă cei doi oameni mai au lucruri de făcut împreună și dacă mai simt să fie împreună”, a mărturisit Simona.

Foto: Instagram

Citește și:

Justin Timberlake, tată pentru a doua oară! Nimeni nu a știut că soția lui era însărcinată

O mămică din Estonia este sosia lui Meghan Markle! Dacă nu ne crezi, convinge-te sigur!

Ea are 29 de ani, el 63! Cine este românca căsătorită cu administratorul Statuii Libertății?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete