Lavinia Pîrva, declarații uimitoare despre statutul de mamă, dar și despre soacra sa: „Am reușit să îl cresc singură”

Lavinia Pîrva se poate declara o femeie împlinită. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ștefan Bănică Jr., iar de doi ani jumătate este mămica unui băiețel.

Lavinia Pîrva este una dintre cele mai discrete femei de la noi din țară. Cu toate acestea, ea a făcut câteva declarații despre statutul său de mamă și cum decurg lucrurile de când îl are pe Alexandru.

Frumoasa soție a lui Ștefan Bănică Jr. a recunoscut recent că nu i-a fost ușor în calitate de mamă, însă poate spune cu mâna pe inimă că este foarte fericită și se bucură de fiecare moment alături de familia ei frumoasă. De asemenea, a recunoscut că și-a asumat rolul de mamă cu normă întreagă fără să apeleze la ajutor.

„Este foarte greu, recunosc, nu vreau să fiu ipocrită. Dar niciodată nu am fost atât de fericită. Niciodată nu am fost atât de obosită și totodată atât de fericită. (…) Nu am vrut bonă, am vrut să fiu mamă cu normă întreagă.

Mi-am dorit enorm să fiu alături de el în fiecare etapă a vieții lui. Sunt foarte mândră că acum copilul are 2 ani și jumătate și am reușit să îl cresc singură', a mărturisit Lavinia Pârva în cadrul unei emisiuni TV.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică JuniorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Un alt detaliu pe care l-a dezvăluit frumoasa brunetă este legat de relația pe care o are cu soacra sa. Potrivit spuselor vedetei, mama lui Ștefan Bănică Jr. vine des în vizită, mai ales când ei au treabă, iar micuțul Alexandru o adoră.

„Alexandru o adoră pe mama lui Ștefan și trece mai des, se mai joacă cu el. Seara încerc să mai lucrez, iar dacă plec la spectacol stă mama, vine bunica, găsim o soluție. Dar faptul că am stat acasă, nu au fost așa multe evenimente în perioada asta, am lucrat de acasă pe partea cu magazinul… a fost mai simplu', a mai adăugat vedeta.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete