Pavel Stratan dă din casă. Cum se înțelege cu ginerele său: „Să-i spun cum văd eu lucrurile și să influențez”

Pavel Stratan a devenit vara aceasta socru mic. Fiica sa, în vârstă de 19 ani, Cleopatra Stratan s-a căsătorit cu Edward Sanda. Cei doi își continuă povestea de dragoste în calitate de soț și soție.

Pavel Stratan a vorbit deschis despre relația sa cu Edward Sanda și a oferit câteva detalii pe care nimeni nu le-a știut până acum.

„Câteodată, părinții fac greșeala asta. Părinții întotdeauna vor binele copilului. Eu pe Cleopatra am educat-o de mică. Toate lucrurile frumoase și bune i le-am spus de mică, nu atunci, înainte să se căsătorească. Atâta încredere am avut în ea, încât, în momentele acelea, nu trebuia să îi spun ceva ca s-o influențez. La mine n-a fost surpriză, pentru că eu multe dintre lucruri le știam.

Pe Edi îl cunoșteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra și niciodată nu m-am gândit când o să facă pasul și dacă o să fie devreme sau târziu. M-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinții mei. Important e cum o să se înțeleagă și după asta ce o să fie.

Dar când se întâmplă lucrul ăsta (cununia) contează mai puțin. N-am avut nicio reținere. Întotdeauna am avut încredere în Cleopatra. Totodată, mă temeam să nu intervin cu ceva, să nu îi spun vreo părere Cleopatrei, să-i spun cum văd eu lucrurile și s-o influențez', a dezvăluit Pavel Stratan, potrivit Cancan.

Edward Sanda se înțelege foarte bine cu mama Cleopatrei, lăudându-i talentele culinare. Ba chiar mai mult decât atât, acesta a învățat să facă prăjituri de la soacra sa, deoarece este pasionată de dulciuri. Pe de altă parte, Cleopatra Stratan și-a lăudat soacra pentru cele mai bune sarmale pe care le-a mâncat vreodată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete