Edward Sanda, mesaj surprinzător chiar de ziua soției lui, Cleopatra Stratan: „E prea puțin să-ți spun”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan își trăiesc povestea de iubire mai mult ca niciodată. Au început ca doi amici, însă scânteia dintre ei s-a aprins mai repede decât s-ar fi așteptat.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit vara aceasta. Cei doi au avut o nuntă așa cum și-au dorit, deși unele detalii au stârnit controverse în spațiul online. Ei au demonstrat că sunt siguri pe ei și ceea ce simt este tot ceea ce contează.

Cei doi tineri s-au logodit anul trecut când Cleopatra a împlinit vârsta majoratului. Prin urmare, astăzi este dublă sărbătoare în viața lor. Prima ar fi un an de la logodnă, iar a doua, poate cea mai importantă, este ziua de naștere a micuței care îl căuta pe Ghiță pe când avea doar 3 ani. Altfel spus, pe 6 octombrie, Cleopatra Stratan împlinește 19 ani.

Așa cum era de așteptat, la miezul nopții primul care i-a urat la mulți ani și i-a făcut o frumoasă declarație a fost chiar soțul ei. Edward Sanda a împărtășit cu fanii săi o fotografie cu ei doi și un mesaj absolut adorabil.

„Azi e despre tine! 😍 Tu! Cea care care mi-a dat inima peste cap din prima zi în care mi-a și furat-o! Acum e doar a ta și mi-a spus că te iubește infinit! Să ai parte de ceea ce-ți dorești și să atragi doar lucruri și momente frumoase așa ca sufletul tău unic și curat! Te iubesc' e prea puțin să-ți spun în comparație cu ceea ce simt pentru tine! Happy Birthday, My #WifeyForLifey! ❤️💋🎂', a scris Edward Sanda în dreptul fotografiei.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

 

În ziua în care s-au căsătorit civil, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o piesă care spune povestea lor de dragoste așa cum a început. Melodia s-a bucurat de un succes impresionant, ei dezvăluind că mulți tineri care urmează să-și unească destinele i-au avut pe ei ca exemplu. Mai mult decât atât, piesa este perfectă pentru primul dans al mirilor.

„Publicul a rezonat foarte frumos cu piesa și am primit foarte multe comentarii referitor la faptul că vor și își doresc ca cei care urmează să se căsătorească să folosească piesa la dansul mirilor.

Piesa este despre noi din prima până în ultima secundă. Am compus despre noi, am lansat-o pentru asta, iar videoclipul redă fix povestea noastră. Așa cum ne-am întâlnit: prima dată la studio, cum tata stă în spate și se uită la noi’, au mărturisit tinerii căsătoriți într-o emisiune radio.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete