Paula Seling: „Uneori, intri într-o benzinărie și ești discriminat”

Faimoasa cântăreață Paula Seling impresionează, de fiecare dată, cu vocea sa incredibilă. Paula însă impresionează și prin calm și prin felul în care povestește că și-a găsit drumul ei în viață.

Invitată în cadrul emisiunii „La cină', cu Ionela Năstase și chef Adrian Hădean, de la Digi 24, artista a povestit despre provocăriile stilului de viață vegan, pe care îl practică de ceva vreme, dar și despre modul inedit în care și-a întâlnit partenerul de viață.

Vegan în România

Întrebată cum este să fii vegan în România, Paula Seling a recunoscut că „acum este mai ușor. Este adevărat că acest curent și stil de viață este mai respectat în Occident. Uneori, intri într-o benzinărie și te simți discriminat, că n-ai ce să mănânci. Păstrând, bineînțeles, proporțiile de glumă. E greu când ești pe drum. Când ești acasă, avem o ruțină, știm exact ce gătim'.

Artista a mărturisit că nu gătește doar ea. Și partenerul ei, Radu, de asemenea, vegan, este pasionat de gătit. „Nu gătesc doar eu. Am un soț care le prepară foarte bine și gătește chiar foarte bine și nu rareori. Și eu am timp. Ca un ultraamator ce sunt, am început să fac filmulețe cu ce gătesc'. Iar acest lucru are ca explicație faptul că oamenii au tot întrebat-o ce gătește.

Paula a povestit că este o împătimită a legumisoarelor și a salatelor, a fruzelor verzi, pe care le consumă fie gătite ușor, fie crude.

„Familiile noastre extinse nu sunt vegane. Mai țin post din când în când. Dar noi nu avem nicio tentație să ne întoarcem la acel stil de viață.'

Cum l-a cunoscut pe Radu?

Dacă muzica Paulei Seling pare desprinsă din povești, același lucru se poate spune despre relația dintre Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura. Căsătoriți de 16 ani, cei doi s-au întâlnit în adolescență, într-o tabără de copii, la mare.

„Mi s-a părut cel mai frumos băiat de pe toată raza Năvodariului. M-am uitat o vreme la el și am făcut prima mișcare, i-am spus că sunt multe fete frumoase în jurul  lui.

Timp de nouă ani, au fost despărțiți de distanța dintre Baia Mare și Brașov, acolo unde locuia soțul artistei. Însă „după 9 ani m-a sunat și ne-a luat o săptămână jumate să ne decidem că vrem să ne căsătorim și aia a fost'.

Citește și: Tom Cruise a exagerat cu operațiile estetice?

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete