Tom Cruise, transformare vizibilă. Să fie de vină intervențiile estetice?

Tom Cruise a apărut recent la un meci de baseball și a atras toate privirile. Nu doar pentru că un star al cinematografiei ar fi fost în public, ci și pentru că figura lui era diferită față de cea cu care eram obișnuiți. Ce s-a întâmplat cu actorul?

Tom Cruise Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuți actori de pe planetă. Oricât ar încerca să treaca nerecunoscut, tot l-ar remarca cineva. Așa s-a întâmplat și la meciul de baseball cu LA Dodgers. Oamenii l-au recunoscut, fotografiat, salutat, în ciuda faptului că fața lui era schimbată.

Tom Cruise are 59 de ani și, de mult timp, are un stil de viață echilibrat. A renunțat la zahăr și urmează o dietă alimentară low-carb, menită să prelungească viața.

În plus, cu doar câteva luni în urmă, într-una dintre aparițiile sale publice, Tom Cruise arăta exact așa cum îl știm, cu doar câteva riduri menite să amintească de vârsta pe care o are.

Multe speculații în legătură cu fața lui Tom Cruise

Apariția din cadrul meciului de baseball a luat prin surprindere pe toată lumea. Cu pomeții vizibil accentuați, Tom Cruise a ridicat multe semne de întrebare, pornind astfel și speculațiile. Să fie vorba despre o intervenție estetică? Sau, mai degrabă, actorul a luat câteva kilograme în plus ca parte din pregătirea pentru noul rol?

Trebuie spus faptul că s-a mai întâmplat ca în anii trecuți fizicul acestuia să sufere transformări din motive profesionale, ca ulterior să revină la chipul cu care suntem cu toții obișnuiți.

Dr. Alice Henshaw, specialistă în intervenții estetice, citată de publicația The Sun, a analizat pozele și presupunerea ei este că actorul a luat câteva kilograme în plus. Mărimea pomeților ar fi putut apărea ca urmare a unei intervenții de injectare cu substanțe menite să elimine ridurile. Însă faptul că și gâtul este mai masiv nu-și găsește justificare chirurgicală.

Așadar, părerea expertei este că transformarea actorului este cauzată de luarea în greutate.

Citește și: Celine Dion, apariție de senzație

Foto: Shutterstock/ Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete