Paula Seling, prima reacție după neînțelegerile cu TVR legate de finala Eurovision România 2023: „Niciodată nu am să vărs lacrimi pentru asta”

Paula Seling trebuia să cânte în finala Eurovision România 2023, însă TVR i-ar fi cerut artistei să cânte melodiile alese de ei. Acum, vedeta a reacționat în urma neînțelegerilor apărute.

Paula Seling trebuia să susțină un minirecital în finala Eurovision România 2023, însă acesteia i-au fost impuse piesele pe care să le interpreteze. Când a auzit condițiile, cântăreața a refuzat să mai cânte, anunță Libertatea.

„Mihai Predescu, manager de proiect și șeful delegaţiei României pentru Eurovision 2023, a fost cel care i-a comunicat Paulei Seling. Artista s-a simțit lezată să aleagă postul, și nu ea. Recitalul n-a mai avut loc.'

După apariția acestor informații în presă, Paula Seling a răbufnit pe rețelele de socializare și a postat un mesaj în care a explicat ce s-a întâmplat.

„Eu?! Să plec plângând din sediul TVR?!

Pentru că cineva din organizatori are o problemă personală cu o piesa intrată în Patrimoniul UNESCO pe care doream să o cânt în recitalul meu și sunt sigură ca ar fi bucurat audiența TVR?!

Să plâng pentru ca un producător TVR crede că poate face playlist-ul unui artist invitat?

Niciodată! Doamne ferește! Mă retrag mereu atunci cand consider ca nu e locul meu și niciodată nu am să vărs lacrimi pentru asta', a scris Paula Seling

elena-fetita-paula-seling-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Piesa intrată în Patrimoniul UNESCO la care face referire Paula Seling și pe care artista în vârstă de 44 de an voia s-o cânte în ziua finalei pe scena Finalei Naţionale Eurovision este „Vals (Dulcea și tandra mea fiară)'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete