Kamara a făcut circ la Survivor 2023. Colegii de echipă fac acuzații la adresa lui, dar el se apără: „Am venit aici pentru băiețelul meu”

Atmosfera e din ce în ce mai tensionată în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023. Unii Faimoși spun că cel care e stârnește toate conflictele și certurile e Kamara, care a și sărit la bataie cu DOC.

În ediția difuzată miercuri, 22 februarie, Faimoșii purtau o conversație despre Kamara. Acesta i-a surprins pe colegii din echipă și s-a declarat deranjat de discuțiile lor. „Du-te acasă, ai grijă de copilul ăla, bă', i-a dus DOC lui Kamara.

Acesta nu a răbdat și a sărit la bătaie. S-a îndreptat rapid spre DOC, pe care l-a și scuipat. Ulterior, a aruncat cu cocos îl el, supărat că l-a menționat pe Leon, băiețelul lui care are probleme de sănătate. „Tu nu pomenești de copilul meu în viața ta, ai auzit? Tu nu pomenești de copilul meu! Nu pomenești de copilul meu! Bă, nu vorbi de copilul meu, ai înțeles?', i-a zis Kamara lui DOC.

Kamara a făcut circ la Survivor 2023SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Majoritatea Faimoșilor sunt deranjați de atitudinea lui Kamara. Bianca Patrichi a răbufnit la adresa lui, a spus că el alimentează toate scandalurile din echipa lor.

Kamara se apără, spune că scopul lui în emisiune e altul. „Pe mine mă știe lumea. Nu aveam nevoie să vin la Survivor, nu aveam nevoie să vin la Survivor să știe cine sunt. Eu am venit aici, pentru el (n.r. băiețelul lui bolnav), pentru a reuși să fac ceva, din tot ce nu am reușit în unele momente. Dar bineînțeles că, ca de obicei, apare câte un demon, un diavol în calea mea, care se pune de-a curmezișul să îmi încurce pașii.

Mie mi se pare falsitate din plin să afișezi o imagine de omuleț cuminte, care nu face rău nimănui, veverița aia simpatică, care mai și dansează din fund, dar de fapt tu să fii un fel de hienă, care pe la colțuri vorbești de alții și raportezi la alții și vorbești de persoane care au fost aici', a mai spus Kamara la Survivor 2023.

Un concurent din echipa Războinicilor a fost eliminat

În ediția de miercuri, Kamara, DOC, Ionuț Iftimoaie, Alexandra Ciomag, Eduard Gogulescu și Robert Moscalu au fost cei șase concurenți care au intrat în Consiliul de Eliminare cu gândul că ar putea fi ultimele minute petrecute la Survivor România.

Emoțiile, regretele pentru tot ceea ce ar fi putut urma, dar și bucuria de a fi aici s-au instalat rapid în fiecare dintre ei. Ca de fiecare dată, rezultatul l-a adus Daniel Pavel, cel care le-a spus tuturor că de această dată, în urma voturilor, Eduard Gogulescu, concurentul care a intrat în urmă cu doar două săptămâni, va pleca acasă.

„Nu pot să spun că nu mă așteptam. Mi-e foarte greu să mă ridic pe scaunul ăsta. E greu când îți dorești ceva foarte tare și-ți alunecă printre degete. Sunt fericit că am trăit experiența Survivor, indiferent cât de scurtă a fost. Nu am crezut că există oameni atât de frumoși și pe interior și pe exterior. Vă mulțumesc!', a declarat tânărul înainte de a-i fi stinsă flacăra.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete