Paula Seling lanseaza “Nu privi in jos”, poveste de dragoste de Dragobete

Paula Seling lanseaza “Nu privi in jos”, poveste de dragoste de Dragobete

O viață împlinită se măsoară în amintiri frumoase și în iubire. Așa poate fi descrisă “Nu privi în jos”, piesa nouă a Paulei Seling, o poveste cu mai multe substraturi.


Artista ne prezinta un videoclip parca desprins din filmele de la Hollywood, in regia celor de la CioFilm, iar la instrumentalul melodiei a colaborat cu Jonathan Yudkin, artist responsabil cu piese câștigătoare de Grammy din repertoriul artiștilor precum Carrie Undereood, Kelly Clarkson, Taylor Swift sau Cher.

“Piesa am scris-o în urma cu mult timp și , chiar dacă am cântat-o deja în concerte, abia acum beneficiaza de videoclip și de varianta finala a producției. Versurile le-am scris împreuna cu doi buni prieteni – Adina Nelu si Marius Marincaș iar productia a fost făcută de Norbert Kovacs, mixaj Florin Sorășan. Coardele au fost inregistrate in SUA de catre Jonathan Yudkin, artist ce a produs piese câștigătoare de Grammy din repertoriul unor artiști precum Carrie Undereood, Kelly Clarkson, Taylor Swift, Cher etc”, spune Paula Seling.

Videoclipul superb prezintă povestea a doi oameni ce se întâlnesc în trenul vieții, iar în amurgul existenței, retrăind momente prețioase ce i-au unit, înțeleg că cel mai de preț lucru pe lume este iubirea.

“Ceru-i sus, nu privi in jos” este mesajul puternic al celui mai nou cântec PAULA SELING, lansat chiar de Dragobete.
“Am lucrat cu echipa Ciofilm, autorii videoclipurilor pieselor “Ridică-te” si “O fata cu un pian” și am avut-o alături la make-up pe Pogorelaia Irina.”, mai precizeaza artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete