Paula Seling a vorbit despre soțul ei. S-a spus că au divorțat după 17 ani de căsnicie

Recent s-a zvonit că Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de căsnicie. Artista nu a confirmat până acum despărțirea de partenerul ei.

Invitată la podcastul lui Horia Brenciu, Paula Seling a vorbit despre soțul ei. Cântăreața nu a precizat nimic despre divorț, însă a spus că partenerul ei a fost cel care s-a ocupat foarte mult de cariera sa și i-a fost manager.

„Am lucrat foarte multe lucururi frumoase împreună, multe videoclipuri, multe piese, multe momente. Și la Eurovision, el a fost autorul ideii pianului de sticlă, care cumva, cu dublu capăt, care a fost ca o emblemă pentru noi atunci, în 2010. El s-a ocupat o foarte mare perioadă de timp de ceea ce a însemnat bookingul meu și am fost, într-adevăr, parteneri de afaceri', a mărturisit Paula Seling, în cadrul unui podcast postat de Horia Brenciu, pe YouTube.

Radu Bucura a anunțat că nu se mai ocupă de Paula Seling, iar noul ei manager este Cristian Stan.

paula-seling-si-radu-bucuraSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Radu Bucura nu mai e managerul Paulei Seling

Radu Bucura era managerul artistei, însă acum s-a produs o schimbare neașteptată. Un alt bărbat se ocupă acum de activitatea Paulei Seling.

Soțul Paulei a confirmat că nu se mai ocupă de activitatea profesională a cântăreței, însă nu a vrut să discute nimic despre divorț. Radu a mărturisit că detaliile din viața lui vor rămâne private.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private', a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru Click!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete