Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au stabilit căsătoria. Cine vor fi nașii și cine le va cânta la petrecere: „O să fiu gravidă la nuntă”

După două luni de relație Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au logodit la biserică, iar acum, după cinci luni de relație au stabilit nunta. Îndrăgostiții vor să se căsătorească la primăvară, vedeta speră ca până atunci să rămână însărcinată.

Ce doi vor să organizeze o petrecere cu peste 100 de invitați. „Sunt într-o lună de miere permanentă, vreau să fac o petrecere, la care să mă distrez cu toți prietenii mei, să dansam pe mese, că sunt fericită! La primăvară așa, cred că facem! Soțul vrea să facem nunta repede, ne uităm după localuri.

Ginerică vrea aici, că-i place în România. Să-i cânte Viorel Bogățeanu așa o melodie din în zona Banatului, că el e de acolo. Cu formația am vorbit! Vreau să mă simt bine, în jur de 100-150 de persoane vor fi. Mi-ajunge cu fițele, cu fonfleurile, m-am săturat!', a declarat pentru Click Adriana Bahmuțeanu.

Vedeta și George Restivan vor neapărat un copil împreună. „Îl iau pe Viorel cu taraful și la botez! E an cu surprize ăsta! Încă nu sunt gravidă, dar urmează! Ce o vrea Dumnezeu! Poate facem nunta și botez în același timp!', a mai dezvăluit ea.

Îndrăgostiții și-au ales și nașii, e vorba despre Anamaria și Adrian Ghilă, care e milionar în SUA. Și Carmen Harra va avea un rol important, ea a fost cea care le-a făcut cunoștință îndrăgostiților.

„Avem și nași, e familia Ghilă, cel care are casa lui Will Smith din America și e tot în România, și Carmen Harra, invitata de onoare! Nu știm care e data, pentru că așteptăm de la Carmen Harra, prietena noastră din America. În funcție de ea, când vine, ne programăm nunta', a mai spus Adriana Bahmuțeanu pentru Click.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete