Dieta cu care Romanița Iovan se menține în formă

Dieta Romanita Iovan

Dieta Romanita Iovan

Romanița Iovan are 54 de ani, însă arată mai bine ca niciodată. Dieta cu care Romanița Iovan se menține în formă.

Creatoarea de modă are o siluetă de invidiat și acordă atenție felului în care arată.

Romanița Iovan este un model de feminitate şi eleganţă, cu o talie de invidiat care ne face să ne amintim de perioada în care era model.

Dieta cu care Romanița Iovan se menține în formă

Romanița Iovan are mare grijă la alimentaţie, face mult sport şi se culcă înainte de miezul nopţii.

“Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Când a fost sezonul de fructe mâncam un kilogram de struguri pe zi, acum aştept cireşele. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe, de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez. Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador.

Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuoicul are şi el un rol. E o povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta. Fac şi sport, dar acasă. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu mâinile şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri”, a spus Romaniţa Iovan la Pro Tv.

“Mănânc sănătos, dar nu de ieri, de azi, ci de ani buni. Eu sunt foarte pofticioasă și nu rezist la prăjituri, dar pentru o tartă fac o oră de sport în plus”, a mărturisit creatoarea de modă.

În plus, vedeta nu consumă tutun, cafea, carne roşie şi zahăr.

Fericirea, secretul siluetei Romaniței Iovan?

“Consider că este o influenţă pozitivă asupra mea faptul că iubitul meu este mai tânăr cu 12 ani. S-au împlinit 10 ani de când suntem împreună, aceasta fiind cea mai longevivă relaţie pe care am avut-o cu un bărbat până acum”, spunea Romaniţa Iovan anul trecut.

 

Foto: facebook.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete