Paula Chirilă, profesie la care nu te-ai fi așteptat înainte de a deveni actriță: „Au murit oameni în…”

Cu toții o știm pe Paula Chirilă de pe marile scene ale teatrului românesc. Înainte de a deveni actriță, vedeta în vârstă de 46 de ani a muncit ani de zile ca asistentă medicală, lucru pe care fanii săi nu l-au știut până acum.

Paula Chirilă joacă în seriale, apare în piese de teatru, iar de ceva vreme este coprezentator al emisiunii „Xtra Night Show' de la Antena Stars, alături de Dan Capatos. Îndrăgita actriță a dezvăluit recent că înainte de a urma o carieră artistică a avut o altă profesie, cu totul și cu totul diferită.

Paula Chirilă a fost asistentă medicală într-un spital de urgență, iar schimbarea direcției carierei sale a fost extrem de grea, potrivit spuselor ei.

„Au fost 4 ani de facultate în care eu eram ziua la facultate, zi-lumină. Și noaptea eram la spital, și apoi iarăși. De la 7 mergeam la facultate, spălam pe jos în sala de mișcare. De la 9 începeam cursurile și terminam seara și mă duceam la spital. Nu a fost deloc ușor. Acum privesc în urmă, așa, cu îngăduință, dar atunci a fost o perioadă foarte grea.

Însă atunci fiind foarte tânără, am putut să duc chestia asta. Acum nu știu cum aș mai duce-o. Probabil cu ambiția care mă caracterizează și la cât de încăpățânată sunt și ambițioasă, aș duce-o până la capăt, dar cu eforturi mari', a mărturisit Paula Chirilă, potrivit ciao.ro.

Având în vedere situația pandemică actuală, actrița a mărturisit că sigur ar fi reușit să nu cedeze în fața presiunii și i-ar fi ajutat pe cei care aveau nevoie.

„Nu m-am dat bătută niciodată și mai ales când a fost vorba să ajut oamenii. Și ăsta a fost primul gând pe care l-am avut către Doamne-Doamne când am avut o perioadă foarte-foarte grea în viață și l-am rugat pe Dumnezeu să îmi arate calea, să mă ajute, să pot să fac bine.

Acum poate fac bine oamenilor făcându-i să zâmbească, înainte făceam la propriu bine, pentru că eram cadru medical. Nu știu care îmi va fi drumul, dar sper că e unul călăuzit de Dumnezeu', a mai declarat actrița.

Coprezentatoarea emisiunii „Xtra Night Show', difuzată în fiecare seară de la 22:30 pe Antena Stars, a văzut ani la rând numeroase cazuri excepționale care i-au rămas pentru totdeauna în minte. Mai ales că au fost oameni care și-au pierdut viața chiar sub ochii ei.

„Au fost câteva momente foarte grele în care efectiv au murit oameni în mâinile mele și nu am să uit asta nicio secundă cât o să trăiesc, nu am să uit să văd cum tineri mureau absolut fără să le mai putem face nimic, nici eu, nici medicul de gardă, pur și simplu cedau. A fost cumplit pentru că eu eram la urgențe medicale, chiar unde erau urgențele', a povestit Paula Chirilă pentru aceeași sursă.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete