Smiley, proiect comun cu iubita lui, Gina Pistol: „Iubire fără suspans nu există”

Smiley se pregătește de o nouă etapă în cariera sa. Proiectul pe care îl va lansa curând o are ca protagonistă și pe iubita lui, Gina Pistol.

Smiley va lansa pe 25 noiembrie un serial muzical numit „Mai mult de-o viață'. Acesta are cinci episoade și scoate în evidență o poveste de iubire fără sfârșit.

„La acest final de noiembrie, încep un proiect diferit față de tot ceea ce am făcut eu până acum, proiect în care mixez pasiunea pentru actorie și film, dragostea de muzică și bucuria jocului cu emoțiile din trecut, prezent și viitor. M-a dezmorțit complet acest proiect și m-a făcut să-mi amintesc cât de multe și frumoase sunt căile prin care putem spune povești și ce emoții puternice pot naște ele', a mărturisit Smiley despre noul său proiect în care vom întâlni mai multe personaje cunoscute, printre care și Gina Pistol și DOC.

Smiley1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Mai mult de-o viață' este un serial marca Smiley în care se vor fi adăugate câteva elemente cinematografice, suspans și emoții specifice serialelor de pe micile ecrane.

„Muzica spune și ea povești și nu trebuie să rămână doar un fond sonor, în urma filmelor și a serialelor, ci trebuie să le includă pentru un efect maxim. Muzica trebuie să se adapteze vremurilor și felului în care oamenii își doresc să primească poveștile în viețile și inimile lor.


De ceva timp, serialele sunt la mare căutare, iar obiceiul nostru de consum este să mergem dintr-un episod în altul, dintr-o serie în alta, de parcă nu mai vrem doar povești simple, spuse, cântate sau gândite cu început și sfârșit, ci vrem mereu suspans și continuare', a explicat Smiley conceptul proiectului său muzical-cinematografic.

„Îmi doresc ca după fiecare episod muzical lansat, oamenii să-și dorească să apară cât mai repede continuarea, să vadă următorul episod care să ducă mai departe povestea. Mai ales că iubire fără suspans, fără emoțiile trecutului și fără perspectiva viitorului nu există!', a mai zis Smiley.

Foto: Captură Video Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete