Paul Surugiu-FUEGO revine cu sezonul cinci “Drag de România mea!”, din 13 septembrie, la TVR 2

Paul Surugiu-FUEGO revine cu sezonul cinci “Drag de România mea!”, din 13 septembrie, la TVR 2

Într-o lume plină de incertitudini, arta ne este salvarea. Și nu arta îndoielnică, cu eroi prefabricați, mediocritate și subcultură, ci fix acea parte care ne poate înălța și ne poate face mai buni. Asta veți găsi întotdeauna în emisiunea realizată de Paul Surugiu-Fuego la TVR 2 – „DRAG DE ROMÂNIA MEA!', unul dintre cele mai curate și mai apreciate show-uri de divertisment din România, o emisiune atent realizată, cu diversitate, eleganță și calitate.

Cu mai multă energie pozitivă, pe 13 septembrie debutează, de la ora 15.00, sezonul al cincilea. După ce a crescut în audiențe și și-a creat un public fidel, iubitor de calitate, Paul Surugiu și echipa sa, propun un sezon dinamic, divers, cu gale diferite, cu personalități marcante și exclusivități, cu muzică de calitate și eroi de ieri până azi, cu rubrici noi și folclor autentic, cu multă emoție și lacrimi de bucurie, dar și cu momente pline de savoare, inedite. Sezonul acesta va fi cel mai lung de până acum, având 17 gale pline de farmec și de un divertisment curat, demn, în care nu-i nevoie să epatezi sau să ieși în evidență pentru a oferi publicului o alternativă.

Noutățile sezonului, dincolo de faptul că vor fi momente speciale și personalități, artiști de seamă, mari valori, sunt rubrica de umor, în care Fuego și alți artiști sau actori vor reinterpreta scenete celebre din istoria televiziunii sau vor spune snoave pline de farmec, dar și rubrica ROMANIA DE PE COCLAURI, acolo unde Iosif Ciunterei, un tânăr de 25 de ani care culege povești și obiceiuri de pe plaiurile României, ne va arăta partea plină de puritate și frumos a țării. Vom redescoperi astfel tradiții și obiceiuri uitate, de la tunsul oilor, la spătalul hainelor, până la olărit, țesut sau făcut bulion de casă. În fiecare emisiune, vom cunoaste intelepciunea populară, ne vom intoarce la traditii, vom asculta povesti și vom vedea oameni simpli, dar înalți spiritual, obiceiuri uitate și chiar lucruri despre care nu știam că există.

„Nu vreau să vorbesc la superlativ despre munca noastră! Nici nu cred că e neapărat cazul de asta, dar vreau să ne urmăriți duminica și să învățați ceva, să aflați ceva, să vă bucurați de ceva firesc de altfel – de decență, de simplitate și de muzica bună a românilor, adusă de eroi care fac din fiecare zi a lor o continuă provocare! Cred că în lumea aceasta plină de incertitudini în care trăim, arta ne este salvarea, iar noi încercăm să facem arta accesibilă, indiferent de palierul ei, într-un spectacol de divertisment. Vrem cumva, să oferim publicului, o cale către normalitate, una în care să n-aibă parte de bătaie de joc, de poante ieftine, de miștouri și muzică îndoielnică, una care să-l relaxeze și să-l învețe ceva în același timp! Inclusiv de la prima ediție intrăm în forță, cu noutățile și cu nume de referință pentru țara aceasta – un mare intelectual, o actriță celebră la noi și în lume și o familie de poveste care îmbină mai multe arte la un loc! Și mai este ceva – este de datoria unei televiziuni publice să facă asta! Nu-i obligatoriu ca toată lumea să ne iubească, dar noi avem conștiința împăcată că în vremurile astea urâte, putem oferi calitate, idee, relaxare, bucurii și simplitate, toate la un loc, într-un show elegant, divers, colorat și plin de energie pozitivă!' (Paul Surugiu)

PRIMA EDIȚIE A SEZONULUI ESTE UNA DE EXCEPȚIE, PLINĂ CU EXCLUSIVITĂȚI ȘI DECLARAȚII INCENDIARE

Prima ediție a emisiunii, cea de duminică, 13 septembrie, de la ora 15.00, se anunță a fi una plină de învățăminte, de simțăminte profunde, patriotice, care fac bine și care pot veni ca un duș rece pentru cei care nu mai cred că România are șanse de salvare. Exclusivitatea primei ediții constă în prezența în platou a marelui intelectual, istoric și om de cultură, președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop. Acesta va povesti despre situația actuală a României, despre criza culturală, va recita versuri, va descrie profilul românului și va face, în exclusivitate, declarații de senzație despre ce mai înseamnă patriotismul azi. Fuego și îndrăgita artistă de folclor autentic din Ardeal, Adriana Irimieș, care vine într-un costum popular de sărbătoare, foarte vechi, vor cânta melodii de suflet, dedicate țării și dragostei de ea. Celebra actriță de renume mondial Maia Morgenstern, o forță interpretativă, un talent spectaculos, va fi premiată de Fuego și va lăcrima amintindu-și de părinții ei. Aceasta a pregătit un moment de senzație cu Fuego, dedicat mamei, povestindu-ne totodată despre experiența în celebrul film a lui Mel Gibson – PATIMILE LUI HRISTOS' și despre continuarea acestui proiect important, dar și despre copii ei, despre teatru și despre cum e să conduci o instuție culturală în România.

Avem și o familie de colecție, care vine cu povestea lor de dragoste și cu exclusivități. Cântăreața Alina Sorescu și soțul ei, Alexandru Ciucu, celebru designer și creator al Casei Regale, vor povesti despre familia lor, ea va cânta, iar el ne va prezenta o colecție atipică, altfel, creată pentru Fuego și concertul simfonic al acestuia, care va avea loc curând, după ridicarea restricțiilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial