Paul Ipate, la un pas de depresie: „A fost nasol, am băut mult”

Paul Ipate este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Acesta formează împreună cu Jojo (Cătălina Grama) un cuplu de mai bine de opt ani. Împreună au o fetiță Zora, dar și pe băiatul dintr-o relație anterioară a partenerei sale.

Paul Ipate a vorbit recent într-un interviu despre provocările sale ca artist, dar și cum l-a afectat pandemia atunci când au fost extrem de multe restricții. Acesta a mărturisit că a petrecut mult timp alături de copii, însă a avut momente în care simțea că clachează. Din fericire, Cătălina Grama, partenera sa, i-a fost alături și l-a ajutat să depășească momentele dificile.

„A fost foarte greu, dar, într-un fel, a fost bine pentru că îți ia meseria, dar îți oferă timp de calitate cu familia, cu copiii. (…) În rest, a fost nasol, am băut mult în pandemie de oftică, de nervi, de imposibilitatea de a face meseria. Mai mult, ceea ce facem noi, eu și Cătălina, nu știu restul, eu trăiesc și pentru asta. Este o gură mare de aer pentru mine. Și atunci, mi-a luat chestia asta, a fost o mini depresie, dar am trecut cu bine. Norocul meu este că am o soție superbă, super strong (n.r. foarte puternică), care m-a scos din stările ăstea. Ne-am scos unul pe altul', a declarat Paul Ipate într-un interviu acordat celor de la EGO.

Cât despre viața de tătic, actorul a mărturisit că se simte un pic mai responsabil. Nu a uitat de ieșirile cu prietenii, însă o face mult mai rar.

„Probabil că m-a mai responsabilizat puțin, să zic. Poate mai puține șprițuri cu prietenii, deși există și ele, în continuare. Nu mai ești tu pe primul plan, asta este o modificare majoră și faptul că, vorba Cătălinei: Îmi este greu să îmi imaginez cum era viața mea înainte și cum am putut să trăiesc până acum fără acești doi copii', a mai spus actorul pentru sursa citată.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete