Corina Caragea, nemulțumită de felul cum arăta acum 17 ani: „Nu știu cine e fata care prezenta”

Corina Caragea este una dintre cele mai cunsocute prezentatoare de la Pro TV. Aceasta a publicat câteva imagini de acum 17 ani, mai exact de când a intrat în echipa postului din Pache Protopopescu.

Pe Corina Caragea telespectatorii o pot vedea mereu cu zâmbetul pe buze, îi pot admira frumusețea fizică, dar pot simți și energia bună pe care o transmite. Ei bine, Corina de acum 17 ani nu era deloc altfel, deși ea susține într-o postare pe Instagram că părea cu totul altă persoană și că nu se recunoaște. De asemenea, recunoaște că a avut un real sprijin al colegului său Mihai Dedu.

„Acum fix 17 ani am pășit în PROTV. I-am adunat în 90 de secunde postate aici. Tot ca 90 de secunde mi se pare că au trecut acești 17 ani. În filmuleț vedeți primul meu jurnal. Eu nu știu cine e fata care prezenta. Avea o voce ciudată, freza și mai ciudată și un zâmbet până după urechi, menit să îi mascheze emoțiile. Noroc cu domnul brunețel de lângă ea, simpatic și glumet😃 @mihai__dedu', a fost mesajul postat de prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV.

Corina-Caragea2-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Corina Caragea este pasionată de călătorii, motiv pentru care o parte din resursele financiare sunt cheltuite pe vacanțe de lux. Activă în mediul online, aceasta postează des imagini cu locurile pe care le vizitează, însă mulți dintre internauți au impresia că este plimbată de un domn bătrân, foarte bogat.

„Așa cum cred mulți, căci mai văd comentarii în social media, eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă generos și stau toată ziua în vacanțe de lux. Glumesc. Îmi place foarte mult să călătoresc, este pasiunea care îmi mănâncă cei mai mulți bani. Eu nu dau banii pe rochii, bijuterii, mașini, terenuri și așa mai departe, ci vânez oferte, zbor și cu companii low cost deseori și dacă am un weekend liber sau două-trei zile, îmi place să plec undeva', a declarat Corina Caragea pentru EGO.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete