Paturile de dormitor trebuie să aibă unele avantaje mai puțin evidente. Iată câteva exemple!

Piesele de mobilier care dau definiția odihnei de nota 10 și transformă orice casă într-o “oază” de liniște sunt, fără îndoială, modelele de paturi de dormitor. Cu dimensiuni și stiluri dintre cele mai variate, aceste articole pot fi integrate perfect în orice schemă de amenajare, pentru a asigura cel mai bun confort. 

În funcție de preferințele și nevoile tale, poți opta pentru un model splendid care să echilibreze estetic încăperea și care să asigure în același timp toate condițiile pentru o experiență minunată în timpul odihnei. Iată ce avantaje trebuie să urmărești pentru a achiziționa produsul cel mai potrivit pentru tine!   

Dimensiunile

Primul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere la cumpărare este ca dimensiunea mobilierului ales să nu supraaglomereze camera. Ținând cont de spațiul de care dispui, poți opta pentru paturi dormitor de 144x34x204 cm, 164x34x204 cm, 164x92x204 cm și 175x105x206.5 cm, cu aspect elegant și dotări dintre cele mai moderne. 

Măsoară camera pe care vrei să o amenajezi pentru somn și alocă o treime din aceasta patului. Acordă atenție culuarelor din jurul său și nu amplasa dulapuri de largi dimensiuni în proximitatea acestuia. În acest fel, vei obține un indice de confort mult mai ridicat pentru un somn odihnitor.

Dotările

Fie că optezi pentru un pat simplu, fie pentru unul matrimonial, cu noptiere și spații de depozitare incluse, alegerea ta va fi răsplătită de caracteristicile practice și estetice. 

Dacă ești în căutarea unui model cu design rafinat, potrivit oricărei încăperi, optează pentru un ansamblu alb, senzațional, alcătuit din pat și mini-noptieră încorporată în tăblie, ideală pentru depozitarea micilor obiecte pe care dorești să le ai mereu la îndemână. Somiera special concepută pentru a asigura un suport uniform pentru arcuri și saltea îmbunătățește confortul și sprijinul pentru spate, iar finisajele oferă un aspect atrăgător întregului ambient.

Spațiile de depozitare

Spațiile de depozitare sunt întotdeauna privite cu interes. Posibilitatea de a stoca diverse lucruri chiar și prin intermediul unor paturi de dormitor reprezintă un atu de care trebuie să profiți. Cu ladă, cu sertare sau cu somieră inclusă, modelele din colecțiile actuale sunt foarte practice și utile. Optează pentru una dintre aceste piese și vei putea depozita lejer așternuturile, cuvertura, pătura sau orice alt accesoriu!

Tapițeriile

În categoria paturi de dormitor vei remarca și modelele tapițate, foarte populare de altfel în rândul cumpărătorilor. Tapițeriile din stofă se evidențiază prin unicitate, design fascinant și rezistență, iar materialele atent selecționate asigură tot confortul de care ai nevoie. Paturile cu tăblie tapițată din stofă oferă un aer sofisticat și completează splendid imaginea dormitorului tău.

Un model tapițat, cu o dimensiune de 160×200 cm, realizat din materiale rezistente, reprezintă locul unde te vei putea bucura din plin de momentele de liniște, după o zi extenuantă. Somiera special concepută pentru a oferi un suport uniform prelungește durata de viață a saltelei, asigurând buna circulație a aerului pe sub aceasta și evitând astfel apariția mucegaiului sau a acarienilor.

Modelele cu tapițerie din piele ecologică pot completa, de asemenea, la superlativ, interiorul, aducând o notă în plus de rafinament. Somiera din metal care echipează aceste piese de mobilier este potrivită chiar și pentru saltelele mai grele. Mai mult decât atât, fiind rabatabilă, oferă un extra spațiu excelent pentru depozitarea păturilor, fețelor de pernă sau cearșafurilor de pat.

Colecțiile de paturi dormitor ale acestui an vin cu numeroase articole care îți vor îmbunătăți cu mult calitatea vieții. Spațiile de depozitare, somierele, tapițeriile și dimensiunile variate vor face o echipă perfectă pentru ca tu să beneficiezi de o experiență unică în dormitor, așadar, investește cu încredere în modelul optim pentru tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial