Participă şi tu la Gala Femeia Anului 2012!

Aşa cum v-am obişnuit în ediţiile anterioare, evenimentul promovează valori precum: responsabilitate socială, caritate, implicare, dăruire, profesionalism şi succes pe termen lung.

În acelaşi spirit, evenimentul de anul acesta va fi centrat pe conceptul de respect pentru femei – respect pentru valorile feminităţii şi pentru tot ceea ce femeia aduce umanităţii. 

În cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Femeia Anului 2012, care va avea loc pe 26 februarie 2013, la hotelul Marriott, Avantaje şi Avon vor oferi premii de excelenţă în domeniile: Implicare şi Responsabilitate Socială, Ştiinţă, Excelenţă în Jurnalism Social, Promovarea şi Apărarea Drepturilor Femeii, Promovarea şi Apărarea Drepturilor Copilului, Ambasador al Artei Româneşti, Apărarea şi Promovarea Valorilor Familiei şi a Persoanelor Defavorizate, Iniţiativă în Sprijinul Semenilor, Proiecte de prevenire a violenţei asupra femeilor.

Te invităm să propui aici o doamnă care să merite premiul de Iniţiativă în Sprijinul Semenilor. Nu trebuie să fie o celebritate!

Ea poate fi o femeie de succes din oraşul tău, care s-a remarcat prin merite deosebite în domeniul social, lucrând pentru un cămin de bătrâni sau de copii, într-un ONG care se ocupă de femeile şi copiii victime ale violenţei, de pacienţi cu boli terminale, de câinii străzii sau de ecologie.

Sau poate fi o femeie obişnuită, cu un simţ civic exemplar, care se remarcă prin ajutor voluntar oferit celor în nevoie. Poate fi colega, prietena sau o rudă a ta.

E cel mai potrivit moment să ne scrii despre ea şi despre ceea ce face. Iar dacă întruneşte criteriile noastre, va urca pe podium şi i se va înmâna trofeul „Femeia Anului pentru Iniţiativă în Sprijinul Semenilor“.

Dacă persoana propusă de tine va câştiga premiul, vei fi invitată alături de ea la ceremonie. Scrie-ne despre ea, pana pe 15 februarie 2013.

Vor fi acordate 50 de premii cu produse Avon pentru participantele cu talonul din revista şi 50 de premii pentru participantele de pe site-ul avantaje, iar marele premiu va fi extras din ambele baze de participanţi.

Avantaje susţine ,,Campania Respectului,, organizată de Avon, al cărei ambasador este Andreea Marin Bănică.

 Web editor: Magda Câmpeanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate