Paris Hilton, din nou mamă la nici un an de la primul copil: „Cea mai bună perioadă de până acum”

Paris Hilton este încântată de viața de mamă a doi copii. Recent, vedeta a mărturisit cât de încântată este să se acomodeze cu familia ei de patru persoane, după ce a anunțat de Ziua Recunoștinței că ea și soțul Carter Reum au devenit părinții celui de-al doilea copil, fiica London.

„Sunt pur și simplu în culmea fericirii că mica noastră prințesă este aici! Viața mea se simte atât de completă, având băiețelul meu și acum fetița mea”, spune ea pentru PEOPLE.

Paris Hilton spune că ea și Carter Reum sunt recunoscători și fericiți.

„Este emoționant să ne petrecem primele sărbători ca părinți”, a mai spus vedeta, scrie sursa mai sus menționată.

“Sunt atât de entuziasmată să avem primele noastre sărbători împreună. Ziua Recunoștinței a fost atât de specială, surprinzându-i pe toți cu London și reușind să-i arătăm lui Phoenix bradul de Crăciun pentru prima dată. Să-i văd ochii luminându-se și să văd uimirea din ochii lui, este o experiență atât de magică. Abia aștept primul nostru Crăciun împreună ca familie.

De la “venirea lui Moș Crăciun și aducerea tuturor cadourilor pentru copii” până la “a sta în dimineața de Crăciun în body-uri asortate”, Paris Hilton abia așteaptă să sărbătorească faptul că “putem fi cu toții împreună, petrecând timp în familie” în acest sezon de sărbători.

De asemenea, ea este încântată că “sora mea, fratele meu și toți copiii lor vor veni la noi. Este următoarea generație de verișori și este minunat să îi vedem cum cresc împreună”.

„Aștept cu nerăbdare aceste momente atât de mult. Sărbătorile au fost întotdeauna speciale pentru mine, dar acum sunt și mai speciale acum că am o familie cu care să le împart.”

Fanii o vor putea urmări pe Paris Hilton cum abordează orice, de la sentimentul de vinovăție al mamei la schimbarea scutecelor, în noul sezon al emisiunii Paris In Love, care speră să prezinte lumii o altă latură a ei, după ce a crescut în lumina reflectoarelor.

„Sunt entuziasmată ca fanii mei să vadă această nouă etapă a vieții mele, aceea de a fi soție și mamă. Veți avea ocazia să experimentați o privire foarte profundă în viața mea și să vedeți ce mamă distractivă sunt și câtă dragoste am de oferit și cât de harnică sunt.

Acest sezon este, de asemenea, o experiență de vindecare. De la faptul că am trecut prin tot ceea ce a însemnat publicarea memoriilor mele și am vorbit cu familia mea despre asta, și, de asemenea, am surprins-o pe mama mea în emisiune, întâlnindu-l pe Phoenix pentru prima dată. Sunt atât de multe momente speciale în acest sezon”, împărtășește ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete