I-au rupt sufletul! Fiica lui Beyonce, decizie luată după criticile primite legate de mișcările de dans: „lipsite de strălucire”

Fiica lui Beyonce, Blue Ivy, a citit comentariile de pe rețelele de socializare care i-au ironizat mișcările de dans din cadrul turneului Renaissance Tour și a luat o decizie neașteptată.

Potrivit recenziei din New York Times despre viitorul film al concertului „Renaissance”, interpreta hit-ului „Crazy in Love” a fost „consternată” când fetița ei de 11 ani a citit postările care îi criticau „mișcările lipsite de strălucire”.

„Dar a încântat-o pe mama ei că, în loc să renunțe, a decis să muncească și să se antreneze și mai mult pentru viitoarele spectacole”, a scris duminică publicația, citată de Page Six.

Blue și-a făcut prima apariție pe scenă în luna mai, când Beyonce ei a cântat la Paris. Preadolescenta a strălucit în haine argintii, alături de dansatorii de rezervă ai mamei sale, în timp ce Beyonce, în vârstă de 42 de ani, a cântat melodia „My Power”.

În timp ce Blue a continuat să aibă apariții la viitoarele spectacole din turneu, vedeta muzicală nu a avut inițial intenția de a-și lăsa fiica să presteze deloc, potrivit New York Times.

Mi-a spus că este pregătită să danseze, iar eu i-am spus că nu”, povestește Beyonce în film, mai scrie sursa citată.

Deși Blue a făcut o schimbare pozitivă în urma criticilor, fanii Queen Bey și-au exprimat disprețul față de cei care au vorbit de rău pe internet despre tânără.

“F-k acei hateri, ei nu ar putea niciodată! Blue Ivy este o regină absolută!”, a scris un utilizator pe Twitter, adăugând: “A fost f-king amazing, viitorul ei este atât de strălucitor!👑👏🏼💕”.

“Fie ca fiecare dintre cei care au scris comentarii pline de ură despre prestația lui Blue Ivy să nu prospere niciodată”, a adăugat un al doilea.

Un altul a scris că este “mândru” de ” reziliența” lui Blue, menționând că ea “încă învață cum să fie o dansatoare”.

“Dar ea va deveni din ce în ce mai bună pe măsură ce va crește. Urăsc faptul că adulții urăsc un copil”, au scris aceștia.

“Renaissance: A Film by Beyonce” ajunge oficial în cinematografe pe 1 decembrie.

Foto: Profimedia

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023. Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete