Părintele Calistrat, reacție dură după ce Dana Nălbaru a mărturisit că s-a pocăit: „N-ai părăsit nicio viață publică”

Părintele Calistrat a avut o reacție dură la adresa Danei Nălbaru, care a fost invitată recent la podcastul lui Mihai Morar, unde a mărturisit că s-a pocăit. Artista s-a botezat la 33 de ani și este fericită cu alegerea făcută.

Preotul Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni și-a spus părerea după declarațiile făcute de Dana Nălbaru la podcastul „Fain&Simplu'. Acesta o contrazice pe soția lui Dragoș Bucur și spune că aceasta nu s-a retras din viața publică așa cum pretinde.

„Eu n-am nimic cu Dana asta Nălbaru, acum aud de ea. Am văzut și eu că apare pe Facebook că a părăsit viața publică. N-ai părăsit nicio viață publică. Toată lumea spune: nu te călugări că-ți închizi viața.

Mai multe mii de oameni întâlnesc eu acum într-o zi decât dacă eram un neica nimeni prin societate, cu nevasta rea de gură sau niște copii neascultători sau prin Spania la muncă. Da, nu trebuie văzute lucrurile așa. 

E un punct de vedere al doamnei și îl respectăm. Pe Hristos îl întâlnim în patru feluri: într-o minte curată, într-un suflet curat, în lucrarea mistică când ni se descoperă în realitate cum i s-a arătat Mariei Magdalena sau femeilor mironosițe. 

Îl putem descoperi în Euharistia liturgică. Se spune că „Cel ce mănâncă trupul meu eu sunt întru el și el întru mine'. Nu cred că există mai mare putere și mai mare frumusețe', a spus părintele Calistrat într-un interviu pentru bzi.ro.

Dana Nălbaru a explicat de ce s-a pocăit

În urmă cu 13 ani, Dana Nălbaru a decis să își schimbe religia și să se pocăiască. Artista a simțit că așa se poate apropia mai mult de Dumnezeu și este acum mai fericită ca niciodată.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel că în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele’, a dezvăluit Dana Nălbaru.

Partenera lui Dragoș Bucur poveștește că în urmă cu un an, fiul ei a suferit o intervenție chirurgicală destul de grea, iar ea s-a rugat pentru sănătatea lui.

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri.

(…) Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem’, a spus fosta solistă de la Hi-Q.

În ciuda situației grave, artista nu și-a pierdut niciodată credința. „Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu.

Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…. Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și ii mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!’, a adăugat vedeta, potrivit Fanatik.

Dana-Nalbaru-podcastSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete