Gabi Bădălău nu vrea să mai audă de Claudia Pătrășcanu, după ce s-a luat de mama lui

Gabi Bădălău o roagă pe Claudia Pătrășcanu să nu îi mai pronunțe numele și să nu mai discute despre familia lui. Artista a povestit recent despre părinții fostului ei soț.

După ce Claudia Pătrășcanu a făcut declarații despre familia lui Gabi Bădălău și căsnicia pe care a avut-o cu tatăl copiilor ei. Artista susține că fosta soacră a intervenit în relația ei și că l-a influențat pe omul de afaceri.

După ce a auzit declarațiile făcute de Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău a avut mai multe reacții și o roagă pe aceasta să nu îi mai pronunțe numele la TV.

„Nu aș vrea să comentez afirmațiile fostei mele soții, dar, prin intermediul dumneavoastră, aș vrea să o rog respectuos pe doamna Pătrășcanu să înceteze să îmi mai pronunțe numele, să înceteze să aducă în discuție în toate podcasturile numele meu, al familiei și chiar al copiilor.

De patru ani ea vorbește doar despre mine. Vrea doar o atenție a grupului de gospodine de pe Facebook, să mai cerșească trei like-uri', a declarat Gabi Bădălău, la Xtra Night Show.

Omul de afaceri spune că și el are ce povesti despre fosta soție, însă preferă să tacă de dragul copiilor.

„Mi se pare penibil ca după patru ani să stea pe canapele și să vorbească despre mine. Cum sunt eu și cât de nenorocit sunt. Nu am ce să comentez pentru că este sub nivelul meu. De trei ani, ea este mama eroină, Fecioara Maria, Sfânta Filofteia, care e traumatizată.

Ferească Dumnezeu să am un moment în care să îmi doresc să apar eu pe canapele. Să vin eu cu probe, cu mesaje video, cu audio, să vă dați voi seama atunci cine este acest personaj', a mai spus Gabi Bădălău.

Iubitul Biancăi Drăgușanu a făcut și câteva postări pe rețelele de socializare, unde s-a arătat extrem de deranjat de dezvăluirile făcute de Claudia Pătrășcanu la emisiunea „În Oglindă' de la Kanal D2.

„Îmi pare rău că sunt pus din nou în postura de a mă explica public. Mama copiilor mei mă denigrează în mod constant și obsesiv. Mă uit și mă crucesc. Până unde poate merge această femeie cu scenariile și mizeriile pe care le construiește cu nerușinare fără frică de Dumnezeu, Dumnezeu pe care îl invocă doar în aparițiile ei aranjate pentru câteva like-uri. În acest context, această femeie nu se gândește deloc la băieții noștri', a scris Gabi Bădălău.

Gabi-Badalau-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Și a continuat: „În această ecuație, unde tu folosești copiii în materiale de «paparazzi» și în toate ieșirile tale publice vorbești doar de mine de rău, oare te gândești vreo secundă la copii? Pentru tot ce mi se întâmplă, pentru tot ce trăiesc eu, băieții și familia mea de vreo 4 ani, doar eu sunt de vină? Eu și mama… Pentru că m-a educat prea mult, prea frumos, pentru că am tăcut. Mult prea mult am tăcut în speranța că așa îmi voi ocroti copiii. Cât de mult am greșit… e timpul să vorbesc? Sfințenia, smiorcăiala și victimizarea țin pentru cei cărora le plac dramele. #claudiascandal'

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete