Parents 4GOOD – Cum le construim un viitor mai bun copiilor noștri. Un eveniment din seria Startarium 4GOOD

Părinții antreprenori și cei care conduc sau activează în ONG-uri, în afaceri sociale au acum șansa de a afla direct de la specialiști cum pot să obțină o finanțare nerambursabilă de 30.000 euro și cum își pot transforma proiectele într-un succes cu impact profund în comunitate. Ei sunt așteptați miercuri, 24 noiembrie, la ora 20:00 la întâlnirea on-line Parents 4GOOD – Cum le construim un viitor mai bun copiilor noștri' pentru a afla de la antreprenori dedicați proiectelor sociale de mulți ani, cum poți face mai mult bine în comunitate. Evenimentul face parte din cea mai nouă inițiativă Startarium — seria Startarium 4GOOD, dedicată impactului social.

Din aceeași serie Startarium 4GOOD face parte și un program de accelerare a impactului social în care sunt invitați să aplice antreprenori și ONG-uri care țin piept marilor provocări ale prezentului, din orice industrie. Programul Startarium 4GOOD: Impact Accelerator, oferă îndrumare timp de 9 luni și 30.000 de euro finanțare pentru creșterea impactului social.

Antreprenorii schimbă lumea nu este doar un citat pentru Instagram. Sectorul de business a fost mereu unul dintre cei 3 mari vectori ai schimbării sociale, iar forța antreprenorilor ca changemakers pune lucrurile în mișcare, mobilizează aliați și atrage resurse într-un mod de neînlocuit, dacă vrem să ne fie bine și în 2050.', Monica Alexandru, Product Manager, Programs & Entrepreneurial Growth Division, Impact Hub Bucharest

Invitatele speciale din evenimentul Parents 4GOOD, Raluca Chișu (Asociația KinetoBebe), Anamaria Ciuhuță (Financial Parenting), Adina Crețu (Impact Hub Bucharest) și Alina Pătrăhău (Asociația Dăruiește Aripi) invită publicul la discuții practice despre impact social, cum conduci o organizație cu misiune, mompreneurship', puterea părinților și responsabilitatea pe care o avem să schimbăm lumea în bine pentru copiii noștri.

În cadrul evenimentului Parents 4GOOD, reprezentanții Startarium vor explica pașii pe care antreprenorii și cei care conduc sau activează în ONG-uri îi pot face pentru a beneficia de cei 30.000 eur finanțare, dar și de alte oportunități din seria Startarium 4GOOD și vor răspunde întrebărilor publicului.

Parents 4GOOD, evenimentul de miercuri seară, face parte din cea mai nouă inițiativă Startarium — seria Startarium 4GOOD, dedicată impactului social: programe, resurse și evenimente ce se vor desfășura de acum, pe tot parcursul anului viitor. Pentru a participa gratuit la întâlnirea on-line Parents 4GOOD – Cum le construim un viitor mai bun copiilor noștri înscrierile se fac gratuit la https://startarium.typeform.com/Parents4GOOD

Mai multe detalii despre conferință se pot găsi la https://startarium.ro/articol/parents-4good

Înscrierile în acceleratorul de business Startarium 4GOOD: Impact Accelerator se desfășoară până pe 5 decembrie și participarea este gratuită pentru toți participanții. Detalii pe www.startarium.ro.

Vezi şi cum poți să înfiinţezi un ONG!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial