Paradisul este în Corfu

Paradisul este în Corfu

corfu-4

Descoperă și tu un colț de rai cu peisaje incredibile în care vei putea petrece vacanța la care ai visat întotdeauna.

Laguna Albastră

Paradisul, de cele mai multe ori, e reprezentat în imaginația celor mai mulți oameni de o insulă înconjurată de ape turcoaz, cu plaje de nisip fin și vegetație exotică. Deși insula Corfu e mai degrabă stâncoasă, ea este adesea este numită ,,colț de rai'. Pentru că e binecuvântată cu peisaje unice, de care te îndrăgostești la prima vedere.

Plaja Agios Spiridon este una pe care foarte mulți iubitori ai soarelui se strâns sub umbreluțele colorate. O alegere inspirată o reprezintă, stațiunea mai micuță, Agios Stephanos, fiind mult mai depărtată de ochii lumii, retrasă într-un superb golfuleț cu apă foarte limpede.

Laguna Albastră și Peștera lui Poseidon sunt locurile mirifice care nu trebuie să lipsească de pe lista atracțiilor pe care trebuie să le vezi odată ajuns în Corfu.

Case cu arhitectură venețiană

Te simți atras de arhitectură? Află că orașele din Corfu sunt construite într-un stil arhictectural inedit. Noi îți recomandăm să vizitezi Vechea Cetate din Corfu care datează din secolul al XV-lea, așezată în punctul central, mai exact în Piața Spinada.

Această piață este împânzită de monumente supebe înconjurate de imensele spații verzi și presărată cu numeroase magazine și cafenele pe alături. Pe străduțele din apropierea pieței vei găsi ceva absolut interesant: case construite în stiluri arhitecturale venețiene, dar mai ales cele de tip franțuzesc, cu balcoane laterale de care atârnă flori colorate.

Early booking Corfu

Hotel Yannis 3* – de la 209 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/2263325

Autor:  Mădălina Isar

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta