PANOURILE 3D. Cum poți transforma locuința cu un produs simplu și de efect?

Dacă vara aceasta intenționați să renovați locuința, vă spunem că cele mai noi tendințe în materie de decor interior plasează panourile 3D ca un must have al anului.

Ce sunt aceste elemente atât de la modă acum, dar și cum se montează, aflăm chiar acum de la unul dintre cei mai buni specialiști în domeniu.

Cum putem să dăm viață pereților și să-i facem să fie o adevărată piesă de rezistență cu ajutorul panourilor 3D, ne spune Dan Panciu (Fabrica de Profile): 'Pereții au jucat un rol important în amenajarea caselor, iar aceste panouri acoperă o suprafață destul de mare rapid și cu efecte care nu se pot obține la fel de ușor cu alte produse!'

Ce sunt panourile 3D din poliuretan și cum se folosesc în decorațiunile interioare?

Panourile 3D sunt elemente de decor realizate din poliuretan, un material premium, care pe lângă rolul estetic, este și un bun izolator fonic, conform specialiștilor. Aceste produse sunt des folosite în dormitor, în zona patului, în living, în zona televizorului sau a canapelei, pe hol, în combinație cu o oglinda, chiar și în bucătărie, în zona mesei.

Mai mult, cu ajutorul acestor panouri se obține un perete sculptat, antifonat, prețios, care se poate vopsi în orice culoare și care se montează ușor. 'Există mai multe tipuri de panouri 3D, materialul din care sunt realizate fiind principalul diferențiator. Noi producem din poliuretan, pe piata exista si din papura, lemn, beton', spune Dan Panciu.

Cum se montează panourile 3D?

Specialiștii ne spun că montarea acestor panouri din poliuretan nu este atât de complicată, fiind adesea făcută de cei care le achiziționează, fără ajutorul unor specialiști. 'Montajul panourilor 3D este facil, aplicăm spumă pe spate, putem să folosim și dibluri pentru siguranță, se chituiesc prinderile și îmbinările și apoi se vopsește orice culoare. Devine mai dificil dacă trebuie să treacă o țeavă prin ele și atunci trebuie decupate. Întrerupătoarele și prizele se decupează destul de ușor', declară Dan Panciu (Fabrica de Profile).

Dacă sfaturile noastre v-au făcut să vă gândiți că poate ar fi bine să dați un alt vibe locuinței dumnevoastră, vă invităm să vă lăsați creativitatea și să creați zone spectaculoase în casă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial