(P) Vrei o garderobă în trend? Iată 3 tipuri de blugi pe care trebuie să îi ai

(P) Vrei o garderobă în trend? Iată 3 tipuri de blugi pe care trebuie să îi ai

Blugii sunt piesele vestimentare de bază în garderoba oricărui bărbat sau femeie, iar modelele şi culorile sunt extrem de diversificate.

Ar trebui să alegi gri sau negru, un model drept sau evazat, denim modern sau clasic? 

Iată care sunt cele trei tipuri de blugi dama sau bărbaţi pe care trebuie să îi ai în garderobă.

Blugii din denim închis

Prima pereche de blugi recomandată de stilişti este denimul închis. Se poate merge şi pe varianta de denim uşor patinat sau prespalat, dar denimul închis este elementul de bază din garderobă oricărui bărbat sau femeie. Aceştia se pot îmbrăca în diverse ocazii şi ţinute şi sunt printre cele mai versatile piese vestimentare pe care le poţi avea în garderobă. 

Blugii din denim închis sunt recomandaţi pentru ocaziile formale, când se pot purta cu o jachetă sport, o cămaşă cu nasturi şi o pereche de pantofi din piele. La fel de bine se pot asorta cu un tricou negru şi o pereche de adidaşi albi.

De asemenea, blugii din denim închis sunt potriviți şi pentru întâlnirile de afaceri casual, când se pot completa cu un pulover şi o jachetă din piele de căprioară.

Blugii din denim negru

Pentru cei care consideră că denimul închis este strict pentru o ţinută formală, blugii din denim negru s-ar putea să fie mai potriviţi. Este recomandat, însă, să investeşti într-o pereche de calitate care să arate bine în diverse ocazii. 

La fel ca şi blugii din denim închis, cei negri se pot purta în ocazii formale sau casual. Totodată, vor arăta excelent cu o cămaşă albă cu nasturi şi o jachetă sport, dar şi cu un tricou şi o jachetă din piele întoarsă şi ghete Chelsea.

Blugii din denim negru rămân o piesă atemporală şi merită să investeşti într-o pereche de calitate, iar dacă nu ai încă una, o găseşti la ANSWEAR.

Blugi din denim light

Deloc în ultimul rând, blugii din denim light sunt o altă piesă de bază în garderoba oricărui bărbat sau femeie. Denimul închis, denimul negru şi denimul light sunt printre cele mai versatile variante de blugi pentru că oferă tot ce este necesar pentru a simplifica ţinutele şi a completa într-un mod inspirat garderobă.

Denimul light, însă, este puţin mai dificil de încadrat în ţinute şi poţi greşi uşor cu combinaţii nepotrivite. Acesta are un aspect mai puţin robust decât denimul negru sau cel întunecat, motiv pentru care alegerea pieselor cu care îi porţi este foarte importantă. 

Orice bărbat sau femeie ar trebui să aibă în garderobă să aceste trei tipuri de blugi, pentru că sunt versatile, clasice, atemporale şi se pot purta în numeroase ocazii. 

Cum sunt priviţi blugii rupţi

Ca un bonus, vom menţiona aici că blugii rupţi sunt o alternativă casual potrivită şi ar putea arăta foarte bine cu un tricou alb şi o jachetă din piele, dacă se încadrează în stilul tău. Nu se recomandă, însă, pentru ţinutele formale şi trebuie aleşi cu atenţie. În vreme ce pentru unele persoane blugii rupţi pot fi foarte avantajoși, pentru altele s-ar putea să nu lucreze la fel de bine. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial