(P) Vine primăvara cu ținute de top

(P) Vine primăvara cu ținute de top

A trecut iarna cea friguroasă, acum soarele strălucește pe cer, copacii au înflorit și totul în jur este colorat în cele mai frumoase culori. Nu-i așa că și tu vrei să fii în ton cu natura, cu tot ce este mai frumos? 

Vrem să strălucim, vrem să fim cele mai frumoase din cap până în picioare. Ne dorim să întoarcem toate capetele pe stradă. Vrem să fim admirate, să avem cele mai bune ținute. Recunoaștem că ne place când suntem complimentate, chiar invidiate. Toate ne dorim să ieșim în evidență cu ceva, toți vrem să găsim acel ceva care să ne scoată din anonimat și care să ne asigure atenția și aprecierea altora. 

Bohemians.ro ne ajută să arătăm bine! 

Doar la un click distanță, ai foarte multe ținute chic la un loc. Un magazin cu haine online de cea mai bună calitate la super prețuri, pentru toate buzunarele.  

Oriunde mergem, vrem să fim admirate, iar noi, Bohemians.ro, vrem să te ajutăm să arăți minunat, astfel că ți-am pregătit cele mai bune oferte. Avem produse pe toate gusturile. Poate ești mai îndrăzneață sau mai retrasă, poate preferi stilul sport, relaxat și comod sau stilul smart casual, ce îmbină cu ușurință stilul office, elegant, asortat cu piese vestimentare casual, confortabile. Poate ești fană a stilului clasic, simplu, elegant, natural. 

De multe ori ne dorim să fim frumoase chiar pentru noi înșine, asta conferindu-ne o stare de bine și de încredere în noi. Pentru asta ne luptam cu diete, gimnastică, masaje, să ne placă în primul rând nouă ce vedem în oglindă. Așadar, uneori chiar ne îmbrăcăm pentru starea noastră de spirit. 

Poți alege dintr-o multitudine de culori și texturi pentru orice stil

E adevărat și că atunci când vrem să fim irezistibile și să cucerim, gândim ținuta cu multe zile înainte și ne organizăm în așa fel încât șansele de reușită să fie maxime, iar domnul nostru să cadă irevocabil în mrejele ținutelor spectaculoase. Sunt atâtea stiluri și ai de unde alege! Îți poți alege dintr-o multitudine de culori și texturi, care mai de care mai frumoase, iar dacă încă nu-ți cunoști stilul, noi te putem ajuta să-l descoperi. 

Lumea este un loc fascinant și o sursă inepuizabilă de inspirație, așadar, poți încerca până descoperi ceea ce îți place! Poate ești o fire romantică, care se regăsește în acest stil vestimentar, ale cărui detalii specifice sunt: volane, accesorii cu flori, culori pudrate, pastelate, sau poate ești extravagantă, iar stilul îți este caracterizat prin pietre deosebite, opulente. 

Găsește-ți stilul

Este important să-ți găsești stilul pentru că hainele sunt modul prin care ne exprimăm individualitatea, indiferent dacă, așa cum îți spuneam, hainele pe care le purtăm sunt casual sau serioase și formale. Prin exprimarea individualității naște diversitatea, o diversitate ce ne ajută să rămânem conectați. 

Modul în care te îmbraci, hainele pe care le porți reflectă personalitatea ta, valorile și stilul de viață. Dar, trebuie să ai curajul să experimentezi și să explorezi, astfel imaginea ta o să capete un contur personal. Hainele fac echipă bună cu atenția pe care ne-o acordăm în general: creme, parfumuri, tratamente faciale sau corporale, machiajul de zi și de seară, bucuria pură că avem grijă de noi și vrem să fim plăcute. 

În special, noi să ne plăcem pe noi. De aceea, copierea ținutelor din revistele de modă este inutilă, în unele situații chiar de evitat. Chiar dacă moda creează adepți ce nu se abat de la reguli, propunerile sunt atât de vaste, încât fiecare își poate dovedi creativitatea în afara normelor. Cu atât mai mult cu cât stilul este versatil și pe parcursul vieții vei avea alegeri care te vor reprezenta în anumite etape. 

Daca inițierea nu a fost satisfăcătoare, învățarea se poate face prin intermediul surselor de inspirație indirecte: filme, site-uri de specialitate. Îmbinarea colecțiilor actuale cu cele atemporale, accesoriile puternice, toate înseamnă cultivarea stilului. 

Pierdem foarte mult timp preocupându-ne de felul în care arătăm

Fuga după frumusețe pare să depășească interesele noastre față de oricare alt domeniu de interes, de aceea alegerea unui singur loc în care găsești de toate, este alegerea perfectă. Dar, până la urmă, de ce ne îmbrăcăm? Ne îmbrăcăm pentru că dispunem de haine și societatea așteaptă de la noi acest lucru. Ne îmbrăcăm pentru a atinge cele șase scopuri primare pentru care utilizăm hainele. Ne îmbrăcăm pentru a ne proteja împotriva agenților agresivi, pentru atracția pe care o poate stârni ținuta, pentru a ne arăta statutul social și ne mai îmbrăcam pentru a ne identifica, pentru a ne exprima propria personalitate cu ajutorul hainelor. 

Tu de ce te îmbraci, dar mai ales, cum? 

Chiar dacă ai noțiuni despre siluete și proporții, tipuri de haine, știi ce ți se potrivește și ce nu, de multe ori întâmpini dificultăți în legătură cu alegerile vestimentare pe care urmează să le faci. E nevoie de timp pentru a-ți dezvolta un stil vestimentar. Hainele reprezintă modalitatea prin care ne creăm o identitate. Ele spun de unde venim, ce avem chef să facem, exprimă ce ne-a învățat anturajul despre haine, reprezintă o unealtă funcțională, inclusiv una de seducție. 

Bohemians.ro vine cu cea mai bună soluție pentru tine

Avem cele mai alese haine dama pe care le poți găsi la un loc, atât pentru tine, dar și pentru prietenele tale. Nu va trebui să te deplasezi, să stai în trafic, să cauți loc de parcare ca să-ți reînnoiești ținuta. Pe Bohemians găsești haine de calitate, încălțăminte de toate felurile, găsești de la botine și ghete, până la sandale și mocasini. Avem super accesorii pentru minunatele tale ținute, pe care le vei purta cu gust, atunci când vei ieși în oraș. Pachetul complet pentru o îndrăgostită de modă, ca tine. Vrem să fim în trend, să știm cum să ne asortăm ținutele, fie ele de zi sau de seară, de ocazie sau office. Astfel, ne străduim să fim mereu în pas cu moda și ne îmbunătățim constant spiritul de iubitoare de modă. De aceea, noi ținem cont de cele mai noi trenduri în colecțiile noastre și păstrăm raportul stil – calitate – preț.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial