(P) Vera Sposa – o selecție de rochii de mireasă elegante și rafinate

(P) Vera Sposa – o selecție de rochii de mireasă elegante și rafinate

O nuntă frumoasă trebuie organizată în detaliu, din timp. Și cum mireasa este cea către care se îndreaptă toată atenția în cadrul acestui eveniment, un rol deosebit de important în planificare îl are găsirea rochiei potrivite.

Pe piață există o varietate de rochii de mireasă, fapt ce poate face ca găsirea modelului perfect să fie puțin complicată. Pentru femeile care știu ce vor aceasta se simplifică, însă, cu mult, deoarece mizează pe calitate.

Rochiile de mireasă premium – pentru femei care știu ce își doresc

Multitudinea modelelor de rochii de mireasă disponibile în prezent în magazine, fizice sau online, nu reprezintă o problemă pentru femeia care știe ce vrea.

Aceasta optează mereu pentru calitate, iar prețul îi influențează prea puțin decizia finală – fiind conștientă de faptul că momentul în care își va face apariția este momentul ei, de care trebuie să se bucure pe deplin.

Vera Sposa este locul ideal pentru alegerea sensibilă din viața unei femei. Selectate cu cea mai mare atenție, rochiile de mireasă puse la dispoziție sunt expresia rafinamentului și a bunului gust, stârnind pasiune de la prima vedere.

Vera Sposa – creații splendide ale unor designeri renumiți

Pe vera-sposa.ro se găsesc atât rochii de mireasă simple, cât și rochii de mireasă care impresionează prin detaliile rafinate, alese astfel încât să se potrivească perfect unei personalități extravagante.

Modelele poartă semnătura unor case de modă celebre, precum Galia Lahav, Martha Blanc by Rosa Clara, San Patrick 2019, White One 2019, La Sposa 2019 sau Demetrios. Acestea se remarcă atât prin liniile ireproșabile, cât și prin materialele de calitate premium, ornamentele delicate, cusăturile impecabile și detaliile fine.

Noua colecție Vera Sposa – revelația sezonului 2019 în materie de rochii de mireasă

Noua colecție de rochii de mireasă Vera Sposa cuprinde nenumărate modele, de la rochii de mireasă cu trenă detașabilă, în trend în 2019, la rochii spectaculoase stil sirenă și rochii de mireasă stil A, care vor cuceri prin simplitatea și eleganța lor.

Astfel, Vera Sposa pune la dispoziție clientelor:

  • Colecția Demetrios 2019 – se evidențiază prin calitatea ireproșabilă, versatilitate și eleganță. Cuprinde atât rochii de mireasă ivory, cât și rochii de mireasă scurte și asimetrice, perfecte pentru femeia care visează la o apariție modernă.
  • Colecția Martha Blanc, semnată de celebra casă Rosa Clara – este disponibilă exclusiv la Vera Sposa și cucerește prin rochiile rafinate, special create pentru o prințesă contemporană. Elementul central al acestei colecții este trena, conferind fiecărui model o notă dramatică.
  • Colecția San Patrick 2019 – se adresează mireselor delicate, care își doresc apariții unice, cu aer aristocrat. Reunește rochii de mireasă deosebite, de la cele simple, la modele extravagante tip sirenă sau tip prințesă, care impresionează prin construcția impecabilă și designul unic. Atenția designerului s-a îndreptat către detaliile fine, modelele fiind croite din cele mai delicate țesături și ornate cu aplicații fine din dantelă.
  • Colecția La Sposa 2019 – duce rafinamentul și eleganța la un nou nivel, cu materiale premium și croiuri ce flatează orice tip de siluetă. Rochiile din această colecție sunt adaptate noilor tendințe și reușesc să transforme miresele din întreaga lume în regine ale frumuseții.
  • Colecția Queen of Hearts semnată de Galia Lahav – se găsește exclusiv pe vera-sposa.ro și în showroomul Vera Sposa, și cuprinde modele de rochii de mireasă realizate manual, prin tehnici speciale. Acestea sunt printre cele mai căutate rochii din lume, fiind sinonime ale luxului și rafinamentului.

Pe site-ul companiei se mai găsesc și alte colecții impresionante de rochii de mireasa 2019 care merită descoperite. De asemenea, colecțiile anterioare se bucură și ele de o atenție deosebită din parte viitoarelor mirese, păstrând aceeași eleganță și având acum un preț redus.

Alegerea rochiei de mireasă perfecte – o experiență de neuitat

Căutarea rochiei de mireasă se transformă într-o experiență deosebită la Vera Sposa. Multitudinea de modele facilitează cu mult întreg procesul și nu numai.

Căutarea rochiei perfecte ajută și persoanele care însoțesc mireasa la probă. Acestea își pot găsi, în același timp, rochiile de seară potrivite, fără a mai fi nevoie să piardă timp prețios.

Vera Sposa pune la dispoziție un număr impresionant de rochii de mireasă și rochii de ocazie, create din materiale de înaltă calitate și care, prin detaliile spectaculoase, vor contura perfect orice tip de personalitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial