(P) Utilitatea rafturilor sau etajerelor într-o locuinţă modernă

Într-o locuinţă modernă organizarea și aranjarea obiectelor de decor este esenţială. Diversele obiecte care sunt folosite pe post de decoraţiuni pot aduce un plus de eleganţă și rafinament în orice cameră dacă sunt plasate pe rafturi sau etajere. Rafturile și etajerele se pot monta foarte ușor în orice parte a camerei, oferă suport suficient de solid pentru greutăţi diferite, au finisaje alese și un design care se va integra perfect în orice decor.

Câteva rafturi lemn și rafturi perete suspendate vor permite aranjarea obiectelor de decor sau a unor cărți mult mai ușor, cromatica lor este specială mai ales dacă esenţa lemnului este una de calitate, vopsirea este făcută utilizând cele mai bune substanţe.

Firmele care produc și comercializează rafturi lemn și rafturi perete suspendate au în oferte produse variate, fiecare model este rezistent la uzură și se întreţine foarte simplu, putând fi utilizat pe termen lung fără probleme.

Etajerele aduc un plus de eleganţă oricărei camere

Alături de rafturi se mai pot monta și etajere moderne și etajere cărți, pe care volumele vor sta foarte bine și vor putea fi accesate foarte simplu, dintr-o singură mișcare.

Etajerele metalice sunt vopsite electrolitic, rezistă depunerilor de praf, au o mulțime de aplicații practice, se pot pune de la pantofi sau substanţe de îngrijire personală, geluri de dus, şampon, orice.

În funcție de decoraţiunile interioare și de stilul locuinţei se pot alege rafturi moderne de living și etajere moderne care potenţează fiecare tip de amenajare interioară, etajere cărți sau rafturi moderne de living numai bune pentru o cameră cu funcţionalitate ridicată și cu spațiu mai mult pentru alte activități.

Rafturile și etajerele pot avea dimensiuni și forme diferite, se montează și pe colţ pentru a folosi la maximum spațiul aflat la dispoziție. Pentru că sunt ușor de personalizat rafturile sau etajerele se fac la comandă, au diverse tipuri de accesorii care simplifică utilizarea lor.

NoRDA are etajere și rafturi din materiale rezistente, pentru toate gusturile

NoRDA a inclus în ofertele curente etajere și rafturi în stil nordic, disponibile la comandă sau din stoc. Fiecare produs este din materiale de calitate, alese cu atenție, reflectă în detaliu stilul scandinav, rafturile din lemn masiv au finisaj natural, elegant și autentic, bucurându-se de o estetică și de o funcţionalitate deosebite.

Prin combinarea unor etajere sau rafturi de la NoRDA pot fi obţinute și biblioteci personalizate, pe ele își pot găsi locul obiecte decorative și cărți sau viniluri de calitate, lucruri ce merită etalate și văzute de orice invitat.

Rafturile și etajerele au suficient de multe rafturi pentru a putea depozita orice, comenzile sunt preluate telefonic rapid, livrările se fac prin curierat rapid în cele mai bune condiții. NoRDA garantează originalitatea produselor vândute, rezistenţa și calitatea lor superioară, punând la dispoziția clienţilor doar cele mai bune opțiuni de produse unicat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial